Korpklintsvägen 15

Visby med omnejd, Gotland Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
67 m²
Byggår
2010
Förening
BRF Snäckbacken 2
Om föreningen
Avgift
4 676 kr/mån
Driftkostnad
5 240 kr/år
Pris/m²
34 254 kr/m²

Stopp! Här är en lägenhet ni bara måste se.

Toppen på botten kan man säga, eller så säger man helt enkelt förtjusande lägenhet i markplan. Vilket som så stämmer det!

Packa ner lite goda ostar och kex i en picknickkorg, lägg den röd-vitrutiga filten över axeln och promenera bort till Snäckberget. Slå er ner och njut av kanske världens bästa solnedgångar, bara tanken på det gör en svag i knäna.
Via en häftig grusstig som går längs med berget tar man sig med lätthet ner till Snäckviken där man kan känna sanden mellan tårna och bada i havet.

Håll i hatten för här kommer något unikt. Till lägenheten hör inte mindre än 168 kvadratmeter upplåten mark i direkt anslutning till lägenheten - det är tillräckligt för att bjuda in vänner och familj på en härlig grillkväll och kanske ha en kubbturnering innan man njuter av solnedgången över Östersjön.

Det viktigaste mötet är det första. Detta gäller även för en bostad så det är toppen att man här möts av en mycket trevlig och funktionell hall. Klinker på golvet som är lätt att städa av, garderober till förvaring och plats för hallmöbel eller byrå. Här finns även en klädkammare att hänga undan vinterjackorna i.

Vill man inte ha kläder där så kan man alltid fylla upp den med allehanda saker, det blir ju lätt så. De lite mer otympliga sakerna förvarar man med fördel i det utvändiga kallförrådet.

Köket som är fullt utrustat med spis, spisfläkt, ugn, diskmaskin, kyl och frys passar utmärkt för både den erfarne och hobbykocken. Det går ju även utmärkt att baka, tänk er att plocka ut en plåt nygräddade bullar och låta den fantastiska doften lätt sprida sig över till vardagsrummet tack vare kökets placering.
Några av de nygräddade bullarna kan man givetvis lägga ner i picknickkorgen som nämndes inledningsvis. Helt förtjusande!

Efter matlagning och bullbak slår man sig välförtjänt ner i soffan i vardagsrummet och njuter av det vackra ljusinsläppet och havsutsikten från de stora fönstren som ligger i två väderstreck.

Sitter man för länge och slöar till så är det bra att sovrummet ligger i direkt anslutning till vardagsrummet. Ta ett rejält språng och landa i sängen och låt John Blund komma för att ta dig till drömmarnas land. Det behagliga sovrummet har två fönster som ger ett rikligt ljusinsläpp, det är toppen på morgonen så man inte ligger och drar sig för länge. Självklart kan man stänga persiennerna på helgen och äta frukost i sängen.

Kakel och klinker i badrummet är toppen. Det är snyggt och det håller tätt. Vatten på klinkergolvet tar man lätt om hand med en vattenskrapa, och det är ju bra den gången man tar modet till sig för att göra bomben i ett överfyllt badkar. Förutom att tvätta sig själv så finns här även goda möjligheter till att tvätta kläder eftersom badrummet är utrustad med en modern tvättmaskin.

Har du samlat på dig lite för mycket tvätt så är det schysst att tvättstugan endast ligger några rappa steg bort på samma våningsplan.

Har du bil? Inga problem, här finns en dedikerad parkeringsplats för lägenheten som går att hyra till det förmånliga priset om 175 kronor per månad.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Gotland