Grusåsgränd 162

Enskede / Enskededalen, Stockholm Karta & restider

3 195 000 kr
LägenhetLägenhet

Varmt välkommen till denna ljusa 3,5:a på 3:e våningen som erbjuder en väldisponerad planlösning med stora rum och bra ljusinsläpp. Från vardagsrummet med nyslipad ekparkett nås en stor balkong med direkt utsikt över områdets allé. Lägenheten har också två luftiga sovrum, rymligt kök med matplats, ett stort badrum med egen tvättmaskin och torktumlare, och ett “halvrum” för t.ex. kontor eller plats för extra bäddsoffa. Det finns mycket gott om förvaringsutrymmen, med en klädkammare, golv-till-tak helväggsgarderob i hallen, tre väggfasta garderober i halvrummet, och dessutom ett förråd om ca 5 kvm på entréplan.

Brf Pärongården är en mycket välskött och solid förening med god ekonomi, och en långsiktig plan för underhåll och renovering. De senaste åren har bl.a. nya hissar installerats, samtliga fönster renoverats, och fasadmålning och stamspolning genomförts. I hyran ingår fjärrvärme, vatten, kabel-tv, bredband, tillgång till tvättstuga, och det finns bokningsbar gemensamhetslokal. Föreningen har ett 20-tal hyresrätter kvar i sin ägo, vilka är en god tillgång.

Innergården har stor lekyta, gung- och klätterställningar för barnen, grillplats och en mängd päronträd. Direkt närhet (100 m) till Dalen centrum, där det bl.a. finns tillgång till Sandsborg T-bana, apotek, ICA, gym, simhall, bibliotek, frisör, blomsterhandel samt restauranger. På gångavstånd finns ytterligare shopping vid Globen och Tele-2 Arena med drygt 60 butiker och restauranger och nöjen så som bowling och äventyrsgolf. I Slakthusområdet planeras det dessutom för ytterligare bostäder, handel, kontor och verksamheter.

Det är nära till naturen, via allén når du trevliga Nytorps gärde med lek- och badplats, och där gärdet slutar börjar Nackareservatet. För den som vill ta sig in till T-centralen tar resan endast 14 minuter med tunnelbanans gröna linje. För den som vill cykla finns cykelväg hela sträckan, och med bil når du snabbt och enkelt de större påfartslederna. Det är helt enkelt ett område att stortrivas i.

Parkering: Nuvarande ägarna disponerar en garageplats (Stockholms Stad, inomhus i gallerbur med eget lås) som kan överlåtas vid köp.

Varmt välkomna på visning!

För mer info ring 0708-997939
Oscar Hedensjö - Mäklare Enskede

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
88 m²
Antal rum
3,5 rum
Avgift/månad
4 143 kr/mån
Pris/m²
36 307 kr/m²
Byggår
1980
Räkna på boendet
Förening
BRF Pärongården i Enskededalen
Om föreningen
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Grusåsgränd 162 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 195 000 kr
Avgift/månad
4 143 kr/mån

Billigare och bättre boende

Om BRF Pärongården i Enskededalen

Antal lägenheter
110
Registreringsår
2001
Status
Äkta förening

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

3 250
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 11 dagar sedan, den 10 november 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips