Oljeslagarens hus lgh 614

Limhamns Sjöstad, Malmö Boosta bostaden
Karta & restider

2 975 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Trea eller fyra - du väljer! Har kan du (utan extra kostnad sätta upp en vägg i Sovrum 2 och därmed få en fyra. Detta är en ljus, fin lägenhet med dubbla balkonger. I det stora sovrummet finns en bra klädkammare och ett stort fönster. Köket kommer från Vedum och badrumsinredningen från Svedbergs. Arkitekten har valt att skärma av arbetsytorna genom att placera Kyl och frys som en avgränsande vägg. Vardagsrumsdelen vetter mot den lummiga innergården. Föreningen äger både en fantastisk takterrass, öppen för alla medlemmar och ett gästrum som du hyr vid behov.

I Limhamn med sitt unika läge där kontakten med havet och dess småskalighet ger en magisk boendemiljö bygger vi nuett riktigt mysigt kvarter med totalt 94 bostadsrätter i olika storlekar. Här bygger vi bostäder som vi själva väldigt gärna vill bo i. Vackra fasader, välplanerade och ljusa bostäder är något vi satsar extra mycket på. Hökerum Bygg känner sig stolta över att få vara med och bidra till utvecklingen av denna Skånska pärla. Medlemmarna har dessutom tillgång till gemensam takterrass med grillplats och skönt loungehäng. Övernattningsrum finns för gästerna som vill stanna någon natt.

Promenadavstånd till Fiskehamnen, småbåtshamnen och Limhamns centrum som har ett livfullt och varierat affärsutbud där det finns något för alla smaker. Vi har ofta visningar både i Hökerum Byggs visningslägenhet i Alfreds hus i Sorgenfri och i deras lokal i Västra hamnen. Läs mer om inplanerade visningar på www.oljeslagarenshus.se.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
87 m²
Antal rum
3,5 rum
Avgift/månad
4 635 kr/mån
Pris/m²
34 195 kr/m²
Räkna på boendet
  • 11
    dec
    Tis 11 dec kl. 16:00–16:30
    Välkommen till infoträff i vårt Showroom på Einar Hansens Esplanad 12
    Lägg till i kalender
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Oljeslagarens hus lgh 614 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 975 000 kr
Avgift/månad
4 635 kr/mån

Billigare och bättre boende

Statistik

470
besök på Hemnet
Bostaden publicerades igår, den 10 december 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips