Kungsvägen 22H

Mjölby Karta & restider

1 195 000 kr
LägenhetLägenhet

Välkommen till Kungsvägen 22H!

Nu erbjuds denna lägenhet med fint renoverade ytskikt, med två uteplatser, ljust kök och riktigt stort och rymligt badrum - som dessutom ligger i ett lugnt och trivsamt område till en bra månadsavgift!
Planlösningen är klassisk med sovrum och stort kök mot framsidan, medan vardagsrum samt ytterligare ett sovrum vetter mot baksidan. Däremellan ljus och fin hall, en praktisk klädkammare och ett stort badrum med tvättmaskin. Lägenhetens rum är väl tilltagna vilket gör det lätt att möblera. Den genomgående planlösningen med fönsterpartier åt både öst och väst, den ljusa färgskalan, gör sammantaget att lägenheten upplevs som extremt ljus. Frukosten intas med fördel på balkongen som vetter mot den härligt grönskande innergården med den värmande morgonsolen, medan sommarmiddagen avnjuts i kvällssolen på uteplatsen på loftgången.

Från loftgången välkomnas vi av en hall som har naturligt utrymme för avhängningsytor för ytterkläder och skor. Lägenhetens kök inbjuder till umgänge med stort fönster i nord- västerläge och ytor som är gjorda för familj och vänner att samlas. Här finner ni en smakfull grå färg på väggarna som går fint ihop med det ljusa laminatgolvet samt ljusa skåpluckor och vitvaror i vitt utförande. Lägenhetens stora sovrum har renoverats med fina ytskikt och har fönster som vetter mot framsidan. Lägenhetens andra sovrum har gott och väl plats för allt som krävs i ett barnrum, arbetsrum eller gästrum. Vardagsrummet erbjuder bra utrymme för soffmöbel och det stora fönsterpartiet gör att ljuset flödar in i hela rummet. Här har en vägg uppförts som skapar ytterligare ett sovrum som fördelaktigt kan användas till såväl kontor som gästrum om så önskas. Önskar du istället ett större vardagsrum kan du enkelt plocka ner väggen. Badrummet är stort och rymligt med bra förvaringsutrymmen och tvättmaskin. Lägenheten erbjuder även gott om förvaring genom både en klädkammare samt två stycken förråd.

Lägenhetstypen är enligt HSB 3 r ok men här har det byggts om genom en vägg som skiljer ett av sovrummen från vardagsrummet, vilket har skapat ett extra rum eller en avskild sovdel med fönster mot vardagsrummet som gör att lägenheten upplevs som 4 r ok.

På Kungsvägen 22H bor ni i ett lugnt och fint område med nära till pendeltåget, skolor, grönområden, skogsområden, lekpark och E4:an. Här bor ni även endast ett stenkast från centrums utbud av butiker, restauranger, caféer, matbutiker, systembolag, gym samt vårdcentral. Bo i ett grönskande område utan biltrafik. Vintertid har ni nära till pulkabackar samt får ni möjlighet att njuta av föreningens härliga vinterbelysning.

Varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
81,5 m²
Antal rum
3,5 rum
Avgift/månad
3 797 kr/mån
Pris/m²
14 663 kr/m²
Driftkostnad
7 800 kr/år
Byggår
1983
Räkna på boendet
Förening
HSB BRF Oljekrukan i Mjölby
Om föreningen

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Kungsvägen 22H och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 195 000 kr
Avgift/månad
3 797 kr/mån
Driftkostnad
7 800 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Om HSB BRF Oljekrukan i Mjölby

Antal lägenheter
111
Registreringsår
1980
Status
Äkta förening

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se.

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

5 122
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 38 dagar sedan, den 8 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Guider & Tips