Centralvägen 5

Solna C, Solna Karta & restider

3 495 000 kr
LägenhetLägenhet

Perfekt läge, en lägenhet utan insyn, i centrala Solna med närhet till det mesta!

Oavsett om man är singel, par, barnfamilj eller pensionär så det finns det något för alla. Allt från för-och grundskolor till fantastiska caféer för mysiga fikastunder!
Sett till kommunikationer ligger busstorget och T-bana bara 100 meter från porten där T-centralen nås på bara 9 minuter! Dessutom har ni endast ett par minuters promenad till den nya Tvärbanans hållplats.

Vill ni åt grönområden och natur, eller kanske är bad mer av er typ av nöje? Oroa er inte! Med enkelhet så nås Skytteholmsparken, Råstasjön eller Huvudstabadet.
På några minuter till fots och längs med strandpromenaden vid Ulvsundasjön går man via Huvudsta strand mot Kungsholmen in till stan på ca 10-15 minuter.

Vidare i Solna finns flera trevliga promenadstråk, Filmstaden och Råstasjön med sitt rika fågelliv. Lite längre bort ligger Hagaparken med Fjärilshuset och Koppartälten från slutet av 1700-talet. Här åker man pulka på vintern och promenerar Brunnsviken runt på sommaren. Ulriksdals slottspark med Ulriksdals slott och Bosse Rappnes fantastiska handelsträdgård ligger ytterligare en bit bort.

Du som vill ha bra shopping på hemmaplan och bra utbud av restauranger har kommit helt rätt. Solna Centrum som ligger ca 50 meter från dörren erbjuder drygt 93 butiker och 22 restauranger och caféer.
Om nu Solna Centrum inte skulle vara nog med shoppingmöjligheter så har vi närheten till Nordens största galleria Mall of Scandinavia med 175 butiker, 42 restauranger och caféer.

Solna är med sin låga kommunalskatt och närheten till Stockholms stad framröstad till en av de bästa kommunerna i Sverige att bo i. Här finns ett företagsvänligt klimat och flera stora bolag har huvudkontor i kommunen.

Välkommen till Centralvägen och Solna för att trivas!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
86 m²
Antal rum
3,5 rum
Avgift/månad
4 125 kr/mån
Pris/m²
40 640 kr/m²
Byggår
1951
Räkna på boendet
  • Sön 21 okt kl. 13:30–14:15 Spara
  • Mån 22 okt kl. 17:00–17:30 Spara
Visningsinformation
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

1 329
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 4 dagar sedan, den 12 oktober 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Centralvägen 5 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 495 000 kr
Avgift/månad
4 125 kr/mån

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips