Härlig takvåning med solig terrass

Alcochete, Portugal

310 000 euro
LägenhetLägenhet

Referens: LSB103

Fantastiskt nyproducerat condominium i Alcochete med endast 20 minuter till Lissabon, som enkelt nås genom condominiumets egen minibuss. I denna lägenhet med två sovrum av mycket hög kvalitet finner ni stora terrasser och panoramafönster som bjuder på utsikt över trädgårdarna och Tagus floden. Lägenheten är dessutom möblerad och utrustad med energisnåla vitvaror med grön teknologi och A+++ märkning samt ett solvärmesystem uppbyggd med solpaneler, tank och uppvärmningssystem.
Det finns möjlighet till god avkastning om ni väljer att hyra ut lägenheten.
Condominiumet är unikt och specialiseras sig på ert välbefinnande, här finner ni härliga organiska trädgårdar, väldoftande örtträdgårdar samt en vacker omgivning med utsikt över floden Tagus. I condominiumet finner ni bekvämligheter som en lounge med bar och biljardbord, en saltvattenspool, jacuzzi, sauna, ångbastu, massage rum och gym. Från condominiumet har ni även nära till Moinhos strand, cykelbanan samt tillgång till en exklusiv strand klubb.

Som svensktalande fastighetsmäklare i Portugal erbjuder vi personlig visning som lotsar dig genom köpprocessen och er etablering i Portugal. Vi är licenserade mäklare och talar svenska, portugisiska och engelska. PortugalMäklarna är sedan 25 år tillbaka även en auktoriserad mäklarbyrå med mäklarlicens och ansvarsförsäkring i Portugal. Vi har tillgång till samtliga bostäder på marknaden och vi finns här nere året runt. PortugalMäklarna är även en i Sverige auktoriserad mäklarbyrå och medlemmar i mäklarsamfundet.

Som den största mäklarfirman på portugisiska fastigheter med fokus mot den nordiska marknaden har vi tillgång till i princip samtliga fastigheter till salu i Portugal och vi har därför som målsättning att finna rätt fastighet till rätt pris för våra nordiska kunder. Vårt arbetsområde sträcker sig från Storstadsregionen, Lissabon med omnejd, Cascais, Estoril och norrut mot Silverkusten genom Alentejo och söderut med hela Algarves kustremsa med kontor i bla Lagos, Portimao, Carvoeiro, Albufeira, Vilamoura, Tavira mfl. Förutom kontoret i Stockholm har vi 12 mäklarkontor kontor i Portugal. Detta för att underlätta för de svenskar som önskar bosätta sig här nere. Vårt huvudkontor ligger centralt i Estoril, 30 minuter utanför Lissabon.

Välkomna ner och besök oss.

PortugalMäklarna

Portugal: Estoril Garden -Av Aida Bloco 1, Loja 111 P-2765-187 Estoril

Sverige: Stureplan 4 c, 4 tr 114 35 Stockholm

Inger Söderlund +351 911 150 535 +46 707 631035 +46 8 463 1035

Övriga kontor : Stockholm, Lissabon, Estoril, Cascais, Lagos, Portimao, Vilamoura, Tavira, Carvoeiro, Ferragudo, Albufeira, Loule, Olhau, Ericeira Silverkusten, Madeira, Alentejo mfl

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Ägarlägenhet
Boarea
80 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
34 875 kr/m²

Statistik

371
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 306 dagar sedan, den 17 mars 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips