Elkabelgatan 1

Älvsjö, Stockholm Se på karta

3 950 000 kr

3 595 000 kr +10%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81 m²
Byggår
2017
Förening
BRF Entrékvarteret
Om föreningen
Avgift
4 316 kr/mån
Pris/m²
48 765 kr/m²

Accepterat pris! Ring för visning

-Tillträde efter önskemål
-Sängar, matgrupp, soffa och TV ingår!

Ett hem i världsklass om 81 rymliga kvm där samtliga rum är lättmöblerade och håller hög funktionell standard. Väggar och golv är välbevarade till max och det luktar fortfarande nyproducerat!

Två stora sovrum om ca 16 respektive 9 kvm och en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum om ca 37 kvm. Uteplats mot en barnvänlig innergård med leksaksskepp och sandlåda samt sittbänkar och planteringar. Den nyanlagda huvudgatan leder mot skolan, fotbollsplanen och Solbergaskogen.

OMRÅDESBESKRIVNING
I Älvsjö Centrum finner ni restauranger, gym, mataffärer, konditori, apotek, vårdcentral, BVC, bank mm. Stormarknad (Willys) finns i närheten, mittemot Älvsjömässan. I området hittar du Älvsjöskogen, ett mycket populärt utflyktsställe. I skogen finns motionsspår som stadsdelsnämnden ansvarar för. Här finns även Långsjön med badplats sommartid och plogad skridskobana vintertid. Det är nära till Långbro park som är ett naturskönt område där bl.a. Långbro Värdshus är beläget.

KOMMUNIKATION:
På några minuters promenad från dörren finns Älvsjö Station som är en knytpunkt när det kommer till kommunikation. Från stationsplan kan du åka buss till bland annat Liljeholmen, Gullmarsplan och Fruängen. Här finns även pendeltåget som på ca 10 minuter tar dig in till Stockholms Central. Närmsta tunnelbana är den röda linjen som startar i Fruängen.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten