Götalandsvägen 233

Älvsjö, Stockholm Se på karta

3 250 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81,5 m²
Byggår
2008
Förening
BRF Älvsjö Centrum 1
Om föreningen
Avgift
4 922 kr/mån
Pris/m²
39 877 kr/m²

Kontakta mäklaren för bokad visning!

Drömmer du om en fin välskött lägenhet med en generös terrass i bästa sydvästläge med bekvämligheter som service och kommunikationer i närheten ?

Välkommen till ett bekvämt boende i en härlig lägenhet för dig som har fyllt 55 år. Attraktivt belägen med rymlig terrass på 24 kvm i bästa solläge (sydväst) och en härlig vy mot den skyddade innergården. Väldisponerade 81,5 kvm med ett lugnt och attraktivt läge bara ett stenkast ifrån nya Älvsjö Centrum med all service och kommunikationer (bussar och pendeltåg) som det har att erbjuda.
Föreningens fyra byggnader omgärdar en mycket trivsam innergård med riklig grönska, bärbuskar och äppelträd och även en fin lekplats för barnen.
I föreningen finns flera gemensamhetslokaler såsom samlingslokal som kan lånas för privata fester, hobbyrum och aktivitetsrum. Föreningen har även ett övernattnings-rum som kan hyras till billig penning. Garageparkering under innergård samt vissa p-platser utomhus finns att hyra.

Lägenheterna i två av föreningens fyra hus är reserverade för personer som har fyllt 55 år. Boende i dessa två hus har dessutom tillgång till en lokal där en boendeförening med jämna mellanrum anordnar trevliga temakvällar med mat och dryck, aktiviteter och socialt umgänge. Även här finns ett gästrum att hyra.

Marklägenheten erbjuder fint ljust fullutrustat vitt kök med ordentlig matplats, generöst ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Rymligt vardagsrum i anslutning till köket med utgång till den fina terrassen vänd mot innergården i bästa solläge att njuta med trevligt sällskap. Stort kaklat badrum och två rejäla sovrum med många garderober i det ena sovrummet. Välkomnande hall med praktisk klädkammare och städskåp. Hela lägenheten är i mycket gott skick och har genomgående ekparkettgolv och ljusa väggar. En bra tvättstuga finns bekvämt i trappuppgångens entréplan.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö