Lillsjöplan 8a

Atollen, Jönköping Tjänster för säljaren
Karta & restider

3 895 000 kr
LägenhetLägenhet

INGÅNG VIA FISKARGRÄND 3
Med den lugna boendemiljön och den glittrande sjövyn är det svårt att förstå att hela stadens utbud ligger för fötterna fem våningar ner.

Här erbjuds njutning från solens uppgång till småtimmarna!
Den första solen med fötterna dinglande på en brygga längs strandpromenaden, för att senare flanera kring Atollen och Öster citys rika utbud och slutligen se solen gå ner från en av uteserveringarna. Sedan tar ni bekvämt hissen upp till en våning av högre klass.

Å andra sidan är kanske inte alltid utbudet nedanför porten det som lockar mest!
-Att kungligt på sin stora inglasade balkong om 12 kvm med fri Munksjöutsikt låta solens strålar dansa in från gryning till kväll är en fröjd för både öga och själ!

Parkera i garageparken och tag bekvämt hissen upp. När ni kliver ut på innergården väntar en häftig upplevelse med en stor uppbyggd innergård på höjden utan insyn utifrån fastigheten. Lite "Top of the rock'' -feeling!

BOSTADEN

Här ger vinklar och linjer ett uttryck för design med ett härligt ljusinsläpp från tre väderstreck. Den som gjorde arkitekturen för denna våning hade den goda smaken att tänka på behagligheten i solens påtaglighet genom att rikta sovrummen svalt mot norr och sällskapsutrymmen och balkong mot öster och sydväst.

Med stilsäkerhet och elegans blir den höga grundstandarden en fullträff i symbios med de väl genomtänkta tillvalen. Med generösa lådpartier, smäckra skåp med touchfunktion och med en maskinpark av hög nivå bjuds ni garanterat in till matlagningslust.

Här är avgränsningen sådär hårfint perfekt mellan kök och sällskapsytor, där köket och matplatsen harmoniserar och diskret flyter samman med våningens vardagsrum. Här har man möjligheten att ta kaffet eller kanske avecen utan att skåda middagens disk.
-Notera ljusflödet i detta utrymme, insup vyn och luta Er tillbaka!

Duschrum/wc med separat tvättsektion. -Rymligt som ett mindre dansgolv. Vem blir inte så glad att man känner för en liten svängom när man skådat denna fräscha charmör med helkaklade väggar i vitt och ett lyxigt klinkergolv "ala Marrakech".

Vardagsrummet; - Vilket rum! -Vackert, ljust, öppet. -Ja nästan lite spännande i sin utformning med en känsla av design, arkitektur och elegans utöver det vanliga.

Förvaring; -Ja, här finner sannerligen den organiserade sitt "mecka" med stora inbyggda garderobssektioner i talet om fyra.

Här ligger sovrummen exemplariskt placerade mot norr, utan insyn och svala rum även under de varma sommardagarna.
Båda rummen är stora nog att utgöra masterbedroom.

Nu är vår underbara rundtur till ända. -Tag hissen ner; -Slå Er ner en stund och låt intrycken samspela i sinnet med ett välbehag av en blå horisont över Munksjön.

Säljarnas ord; Att kunna ta hissen fem våningar ner till ett rikt service- och restaurangutbud, samtidigt som vi kunnat njuta och cykelträna med vårt barn på vår fantastiska innegård, känns oerhört lyxigt och unikt!
Lägenhetens kronjuvel är dock den stora inglasade balkongen. Detta är verkligen en oas, lite likt en medelhavstaverna, och ett extra rum mer än halva året. Att kunna uppleva en sån frihet i en så lugn och trygg boendemiljö har varit helt underbart!

KORT FAKTA

Fem våningar från stadens puls i en ostörd boendemiljö.

Våning 5 av 8.

Gavel.

Högklassig planlösning.

Påkostade materialval.

Marbodalkök.

Fyra stora inbyggda garderobssektioner med skjutdörrar.

Inglasad balkong om ca 12 kvm med fri Mu

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
94 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
5 445 kr/mån
Pris/m²
41 436 kr/m²
Driftkostnad
8 400 kr/år
Byggår
2015
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Lillsjöplan 8a och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 895 000 kr
Avgift/månad
5 445 kr/mån
Driftkostnad
8 400 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

5 184
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 17 dagar sedan, den 3 januari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips