Gustavsgatan 84

Bagaregården - Munkebäck, Göteborg Se på karta

2 950 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
90 m²
Byggår
1946
Förening
BRF Gustavsgatan 84
Om föreningen
Avgift
4 699 kr/mån
Driftkostnad
1 524 kr/år
Pris/m²
32 778 kr/m²

Välkomna till en rymlig och charmig trerummare med egen balkong. Här tillåts moderna attribut att möta genuin 1940-talscharm. Bostaden erbjuder stora sociala ytor där kök och vardagsrum sammankopplas av en halvöppen planlösning. Fiskbensparkett löper tröskelfritt mellan vardagsrum och kök medens i sovrummen och hallen ligger det ett underbart brädgolv. Bostaden har genomgående en gedigen takhöjd som bidrar till ett luftigt och levande hem.

De båda sovrummen ligger avskilt från de sociala ytorna. Det stora sovrummet rymmer enkelt en dubbelsäng med tillhörande möblemang. Det andra sovrummet är perfekt som barnrum eller gästrum. I nära anslutning till sovrummen finner vi bostadens stora spabadrum. Här är det idag utrustat med WC, dubbla handfat, bubbelbadkar, dusch och tvättmaskin.

I det direkta närområdet finns ett stort serviceutbud med bland annat ICA Kvantum, nattöppen bensinstation, systembolag och gym. En liten promenad bort finner ni Bagaregårdens caféer och små butiker, Redbergsplatsen och det stora serviceutbudet vid Olskrokstorget. Här har ni även nära till naturen kring Skatås och Delsjön som bjuder in till en mängd olika fritidsaktiviteter.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Bostadsrätter City