Lägenhet i Benalmadena*

Benalmadena*, Spanien

229 900 euro
Bostadsrätticon_brf_inactive

Våningarna finns med ett till tre sovrum, stora terrasser och de bästa kvalitetsmaterialen såsom vitvaror av tysk kvalité, golvvärme i alla rum, likadant golv inne som ute för att förlänga våningen ut till terrassen samt skjutdörrar från golv till tak för att maximera ljus och utsikt. Det gemensamma området ger er ett stort poolområde, mindre gym med intilliggande yta för samfälligheten samt paddeltennisbana. Garage och förråd ingår på de flesta enheterna. Visningslägenhet är klar inom kort. Reservationer har börjat komma in och först till kvarn gäller. Reservera nu utan förbehåll tom 28 februari. Ring eller maila oss för mer information. Planskiss enligt bild 209.900 Euro (interiör bilder från penthouse)

Benalmadena Pueblo med sin fantastiska utsikt är den ursprungliga byn i Benalmadena. Här ligger de restaurang täta gränderna som med sina vita fasader är så typiskt för de cahrmiga Andalusiska byarna.

Arroyo de la Miel med spanskt liv året runt är liksom resten av Benalmadena kommun mycket välskött. Här finns tågstationen som tar er till Flygplatsen på 15 min, Malaga centrum på 30 min, och andra hållet Fuengirola 20 min. Här finns även tivoli och linbana som tar er upp till bergen med fina promenadstråk. Den stora parken ”Parque de Paloma” med frigående djur och stora gröna ytor är också värd att nämna. Från Arroyo de la Miel tar det er ca 10 minuter att gå ner till Benalmadena Costa där ni hittar strandlivet och en lång och bilfri strandpromenad som tar er till populära Marina ”Puerto marina”. Vill ni fortsätta att promenera efter stranden så kan ni gå hela vägen till utkanten av Torremolinos.
BESKRIVNING FINNS OCKSÅ PÅ

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Ägarlägenhet
Boarea
74,7 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
27 717 kr/m²
Byggår
2017
Räkna på boendet

Statistik

129
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 125 dagar sedan, den 17 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Till salu i närheten

Guider & Tips