Sinusgatan - lgh. nr 1009

Borgholm Karta & restider

2 050 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Vill du bo på sandslöst bra läge på Köpingbadens fina strand?

Endast ett stenkast från havet och stranden finns nu möjlighet att förvärva ett högklassigt boende på Köpingbaden i Köpingsvik. Här kommer det under 2017/2018 - i etapp 2 – att produceras ytterligare 13 exklusiva lägenheter om 3 - 4 rok (61 - 79 kvm) med modern och välplanerad planlösning. Atmosfären präglas av en naturligt genuin och rustik öländsk känsla. Stora fönsterpartier bjuder inte enbart på ett härligt ljusinsläpp, utan även på en fantastisk vy över havet och solnedgången i väster. Till samtliga lägenheter byggs rymliga uteplatser i form av markterrass, balkong eller takterrass mellan 11 – 52 kvm i bästa solläge.

Föreningen kommer att bestå av en huskropp som byggs i tre plan med hiss. I anslutning till huset kommer det att finnas ett privat poolområde med uppvärmd pool samt grillplats som kan nyttjas gemensamt med boende från etapp 1 som utgör 16 lägenheter i Brf Köpingbaden 1. Som bostadsrättsinnehavare får man dessutom fritt tillträde till Köpingbadens resterande aktiviteter såsom tennis, beachvolley och äventyrsgolf.

Här kan man finna sitt eget paradis med enastående läge vid en av Ölands vackraste sandstränder. Den barnvänliga stranden sträcker sig över en kilometer med finkornig vit sand och långgrunt badvatten med mjuk sandbotten. Längs med sandstranden finns den praktfulla piren som leder ut till djupare vatten i Kalmarsund. Längst ut på piren finns ett rymligt soldäck var man kan avnjuta enklare förtäring samt något gott att dricka.

Lägenheten kan nyttjas som permanentbostad eller fritidsboende, och den som önskar kan - med Köpingbadens koncept - smidigt finansiera sitt boende genom uthyrning. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information!

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
61 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
3 549 kr/mån
Pris/m²
33 607 kr/m²
Byggår
2017/2018
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Sinusgatan - lgh. nr 1009 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 050 000 kr
Avgift/månad
3 549 kr/mån

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

3 222
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 86 dagar sedan, den 26 november 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips