Calahonda / Costa del Sol

Calahonda / Costa del Sol, Spanien

169 500 euro
Bostadsrätticon_brf_inactive

Bostaden ligger på andra plan och i den populära El Campanario anläggningen centralt belägen i de nedre delarna av Calahonda. Lägenheten har ett bekvämt gångavstånd till stranden och alla övriga bekvämligheter såsom butiker, matmarknader, restauranger och barer, taxistation, allmänna kommunikationer m.m.

När man stiger in i lägenheten möts man av en liten hall som leder en vidare till det rymliga fullt utrustade köket. Vardagsrummet/Sällskapsrummet är ljust och trevligt men en härlig öppen murad spis. Den rymliga soliga terrassen i sydväst läge når man från både köket och vardagsrummet. Terrassen bjuder på en fri utsikt över det omgivande uppväxta området och här har man plats för både familj och vänner. De två sovrummen är rymliga och har utsikt över den pittoreska innergården.

Denna Urbanisering har en hög standard med gott om gemensamma utrymmen, flertalet tropiska trädgårdar och fyra underbara poolområden.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Ägarlägenhet
Boarea
105 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
15 094 kr/m²

Statistik

242
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 275 dagar sedan, den 16 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips