Nytt i fantastiska Las Colinas!

Campoamor / Torrevieja, Spanien

246 000 euro
LägenhetLägenhet

Väldisponerade lägenheter I den välkända golfresorten las Colinas. Las Colinas är ett grönskande och exklusivt område som vunnit flertal priser för bland annat Spaniens bästa golfbana och europas ledande villaresort.

Communidad Hinojo består av två block med 25 enheter vardera fördelade på fyra våningar. De gemensamma ytorna inkluderar ett stort trädgårdsområde med pool och utrymmen för koppla av, omgivet av palmer och naturlig vegetation. Välj mellan lägenheter med 2 eller 3 sovrum. Takvåningar med stora solterrasser, mellanvåningar med balkong och bottenvåningar med rymliga terrasser och trädgård samt direkt tillgång till det gemensamma poolområdet. Samtliga lägenheter inkluderar parkeringsplats och förråd i garage.

15 minuters bilresa tar dig till kustens vita sandstränder med sina exklusiva lounge-barer och fina restauranger och köpcentret La Zenia Boulevard med ett fantastiskt utbud av butiker. Vill du hellre vara kvar i området så finns Las Colinas boutique supermarket och dess klubbhus som rymmer två fantastiska restauranger. Kontakta oss på Fastighetsbyrån för mer information om priser och tillgänglighet!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Ägarlägenhet
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Byggår
2018
Fastighetsbyrån Torrevieja

Statistik

37
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 101 dagar sedan, den 9 november 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips