Rosenapelgatan 25

Centrala Hisingen, Göteborg Se på karta

3 495 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
76 m²
Byggår
2019
Förening
BRF Sverigehusets Kubik 1
Om föreningen
Avgift
3 668 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
45 987 kr/m²

Här erbjuds en nyproducerad lägenhet högt upp i huset med närhet till både stadskärnan och Rambergets grönska. Stor balkong i fritt och soligt västerläge med en härlig utsikt över Kolonistugeområdet nedanför och långt bort till vänster skymtas Eriksbergskranen. Ni möts av genomtänkta materialval, generösa ljusinsläpp, rymlig takhöjd och en väldigt trevlig planlösning. Bostaden är mycket välplanerad med kök och vardagsrum integrerade, vilket ger stora sociala ytor. Två sovrum i rofyllt läge mot innergårdens lugn, där det största har plats för en hel garderobsvägg för förvaring. Stort badrum i stilrena val med tvättavdelning.

Här bor ni i en ny förening med ett häftigt orangeri högst upp i huset för medlemmarna att nyttja, en trivsam innergård med utemöbler, grillmöjligheter och lekplats.

På gångavstånd har man all tänkbar service, fin natur och mycket goda kommunikationer. Från Wieselgrensplatsen finns goda buss- och spårvagnsmöjligheter som tar dig in till Göteborgs centrum under tio minuter! Här finns Kville Saluhall vid Vågmästareplatsen, Backaplan med ett stort utbud av affärer och restauranger samt ett flertal gym. Ramberget med dess grönska och utsikt, liksom Hisingsparken ligger på några minuters promenadavstånd.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Hisingen