Fredsgatan 15 1 / 2 tr

Centrala Sundbyberg, Sundbyberg Se på karta

3 995 000 kr

Kommande försäljning
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
76 m²
Byggår
1939
Förening
BRF Freden
Om föreningen
Avgift
3 866 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
52 566 kr/m²

Centralt belägen på populära Fredsgatan finner ni ett boende med alla attribut ni kan önska! Lägenheten präglas av luftiga ytor och fräscha ytskikt med härligt ljusinsläpp och vacker stuckatur i samtliga rum. Ett boende för den kräsne Ni inte får missa!

Lägenheten är i toppskick och håller hög standard med smakfulla materialval och full maskinell utrustning. Genomtänkt färgsättning som ger en neutral bas att inreda efter och vacker parkett på golv som visar vägen in till lägenhetens alla rum. Kök med smarta förvaringslösningar och bra utrustning gör matlagningen till ett nöje! Social och öppen planlösning mot matplats med sittplats för stora sällskap. Det finns två välplanerade sovrum, båda med gott om plats att sätta in garderober i utan att det känns trångt. I det större sovrummet finns ingång till en walk-in-closet. Helkaklat badrum med dusch.
Genomgående vackra detaljer med stuckatur både i tak och vid socklar.

Småstaden Sundbyberg som ligger som en ö omgiven av norra Stockholm och Solna utgör en egen kommun på 9 kvadratkilometer och är till ytan Sveriges minsta. Invånarantalet på 38 000 gör den dessutom till landets mest tätbefolkade.

Sundbyberg har vuxit med ett nytt bostadsområde varje årtionde sedan 1950-talet. Bebyggelsen rymmer därför allt från pampiga jugendfastigheter, via funkislådor, bevarade sekelskiftes lägenheter och till moderna höghus. Dessutom finns här flera villasamhällen. Duvbo var exempelvis ett av de allra första Egna-hems-områdena vilket idag är ett mycket populärt område för familjer.

Trots expansionen finns det gott om natur. I centrala Sundbyberg hittar man flera parker bl.a. Tornparken, Marabouparken och naturreservatet Igelbäcken. Härliga promenadstråk ligger runt de populära sjöarna Lötsjön och Råstasjön. Närheten finns också till Bällstaviken, som med promenadslingor sträcker sig hela vägen in till Stockholm. Inte långt ifrån Sundbybergs kärna finns Ursviks motionsspår för den som vill komma motionen och naturen nära.

Det mesta man behöver finns på plats i Sundbyberg. För den som bor här är gångavstånd en självklarhet. Hundratals butiker, restauranger och serviceinrättningar ligger spridda utmed smågatorna kring tågstationen. I kommunen finns också museum, teater, simhall och tre idrottsplatser.

Sundbyberg har lika många arbetsplatser som bostäder vilket gör att många tusen dagligen pendlar hit. Nya byggnationer är bl.a. Swedbanks huvudkontor som är i full gång. Förutom fjärr- och pendeltåg finns fem tunnelbanestationer och en mängd busslinjer som tar dig direkt in till stan. Inom kort kommer även Tvärbanan att passera när sträckan Alvik-Solna tas i bruk.

Läs mer hos mäklaren
Notar