Skytteholmsvägen 5A, 4tr

Centralt Solna, Solna Karta & restider

3 450 000 kr
LägenhetLägenhet

Välkommen till ett boende med 2 minuters promenad till Solna C där såväl bussar som T-bana tar er dit ni vill. Bostaden erbjuder dessutom en klanderfri interiör där det stambytta och totalrenoverade badrummet tillsammans med det fint renoverade och stilfulla köket sticker ut. Bostaden är mycket genomtänkt och ger en praktisk och luftig planlösning med stora rum. Sammanfattningsvis ett mycket väldisponerat och inflyttningsklart boende. Golv av ekparkett följer genomgående över lägenhetens öppna ytor och samtliga väggar är målade.

Den härliga balkongen når du från både vardagsrummet samt sovrum. Läget åt väster är det allra bästa och möjliggör kvällar i solsken när säsongen tillåter. Utöver detta finns två ljusa sovrum varav det ena med inbyggd förvaring. Hallen erbjuder ett lika snyggt som praktiskt garderobssystem med spegeldörrar.

Om du inte är bekant med Solna Centrum kommer du snabbt att inse alla fördelar med att bo bara ett stenkast därifrån. Nyrenoverat med 100-talet butiker och drygt 20 restaurangerna stillar både shoppingsug och kurrande magar. Och om du ska ta dig någonstans kommer du inte heller att bli besviken. Här finns både T-bana och bussar som snabbt tar dig dit du önskar. I motsatt riktning men inom samma korta avstånd hittar vi Solnas gröna oas, Skytteholmsparken som med härliga gräsytor, utomhuspool för barnen, sommarkafé och pulkabacke är ett uppskattat mål för såväl barn som vuxna. För dig som vill åt naturen ligger Ulvsundavägens strandpromenad på bekvämt gångavstånd ca 15 minuter bort.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
86 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
4 272 kr/mån
Pris/m²
40 116 kr/m²
Driftkostnad
6 360 kr/år
Byggår
1965
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Skytteholmsvägen 5A, 4tr och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 450 000 kr
Avgift/månad
4 272 kr/mån
Driftkostnad
6 360 kr/år

Statistik

1 647
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 12 dagar sedan, den 4 januari 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips