Garvaregatan / Bredgatan

Centralt / Strömmen, Norrköping Tjänster för säljaren
Karta & restider

3 255 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Ett kvarter från Motala Ström och granne med Kroken 1 och Yllefabriken kommer Botrygg bygga ljusa flerbostadshus med en spännande arkitektur i Haussmansk anda. Man vill efterlikna det storslagna och pampiga Industrilandskapet med stora fönsterytor, takhöjd om 2,6 m, hög sockel och tak i handfalsad matt zinkplåt. Fasaderna ska agera konstnärliga smycken i skärningen mellan Industrilandskapet och rutnätsstaden. Fasaden mot Bredgatan, Garvaregatan och gaveln mot Mäster Påvels gränd ska täckas av keramiska plattor i olika nyanser och glanstal. Mot innergården kommer fasaden vara ljus för att fånga upp och spegla ljuset till den skyddade innergården.

Söder om Garvaren håller Norrköpings kommun på att anlägga en park med lekplats som tillsammans med innergården kommer skära genom stadsväven likt en flod.

Botrygg kommer att bygga ca 50 bostadsrätter i ett vinkelhus om 6-7 våningar och ett fristående hus om 4 våningar. Storlekarna på lägenheterna varierar från 1:or om ca 30 kvm till 4:or om ca 115 kvm. Lägenheterna är genomgående eller över hörn. Endast ettorna vetter åt ett håll. Mot Bredgatan byggs grunda burspråk och mot Garvaregatan, Mäster Påvels gränd och innergården ligger balkongerna, terrassen och de privata uteplatserna. I källaren byggs förråd, garage och cykelplatser.

Här bor du med närhet till vackra Strömparken med promenadstråk, det historiska Industrilandskapet med Strykjärnet, en kort promenad från citykärnan med ett stort utbud av affärer och restauranger samt två kvarter från Kungsgatan med livsmedelsbutiker och apotek osv.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
85 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
4 817 kr/mån
Pris/m²
38 294 kr/m²
Byggår
2018-2020
Räkna på boendet
Fastighetsbyrån Norrköping

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Garvaregatan/Bredgatan och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 255 000 kr
Avgift/månad
4 817 kr/mån

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

3 045
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 44 dagar sedan, den 4 december 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips