Utmärkt takvåning med stor terrass

Correeira (Albufeira), Portugal

285 000 euro
Bostadsrätticon_brf_inactive

Referens: ALG1405

Utmärkt takvåning med en rymlig terrass på 77 kvm med jacuzzi, ligger i ett privat condominium med gemensam pool och trädgård, bara fem minuter från vackra stränder och den historiska stadskärnan i Albufeira och flera faciliteter såsom butiker, stormarknader, restauranger, kaféer och nattliv.
Denna lägenhet har ett vardagsrum med matplats och kök med öppen planlösning, två sovrum med garderober, samt 2 badrum. Alla rum har tillgång till en härlig balkong.
Den är utrustad med elektriska fönsterluckor, luftkonditionering, fönster med överhettningsskydd, solpaneler och det finns också lagring och parkering för två bilar.
Det finns möjlighet att välja material i de tillgängliga alternativen i uppbyggnadsfasen.

Som svensktalande fastighetsmäklare i Portugal erbjuder vi personlig visning som lotsar dig genom köpprocessen och er etablering i Portugal. Vi är licenserade mäklare och talar svenska, portugisiska och engelska. PortugalMäklarna är sedan 25 år tillbaka även en auktoriserad mäklarbyrå med mäklarlicens och ansvarsförsäkring i Portugal. Vi har tillgång till samtliga bostäder på marknaden och vi finns här nere året runt. PortugalMäklarna är även en i Sverige auktoriserad mäklarbyrå och medlemmar i mäklarsamfundet.

Som den största mäklarfirman på portugisiska fastigheter med fokus mot den nordiska marknaden har vi tillgång till i princip samtliga fastigheter till salu i Portugal och vi har därför som målsättning att finna rätt fastighet till rätt pris för våra nordiska kunder. Vårt arbetsområde sträcker sig från Storstadsregionen, Lissabon med omnejd, Cascais, Estoril och norrut mot Silverkusten genom Alentejo och söderut med hela Algarves kustremsa med kontor i bla Lagos, Portimao, Carvoeiro, Albufeira, Vilamoura, Tavira mfl. Förutom kontoret i Stockholm har vi 12 mäklarkontor kontor i Portugal. Detta för att underlätta för de svenskar som önskar bosätta sig här nere. Vårt huvudkontor ligger centralt i Estoril, 30 minuter utanför Lissabon.

Välkomna ner och besök oss.

PortugalMäklarna

Portugal: Estoril Garden -Av Aida Bloco 1, Loja 111 P-2765-187 Estoril

Sverige: Stureplan 4 c, 4 tr 114 35 Stockholm

Inger Söderlund +351 911 150 535 +46 707 631035 +46 8 463 1035

Övriga kontor : Stockholm, Lissabon, Estoril, Cascais, Lagos, Portimao, Vilamoura, Tavira, Carvoeiro, Ferragudo, Albufeira, Loule, Olhau, Ericeira Silverkusten, Madeira, Alentejo mfl

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Ägarlägenhet
Boarea
76 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
33 750 kr/m²
Räkna på boendet

Statistik

401
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 132 dagar sedan, den 17 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips