The Sun

Costa Blanca, Spanien

82 500 euro
LägenhetLägenhet

Tillfälle att förvarva en helt ny lägenhet byggd i högsta standard och komplett utrusad. The Sun Apartments ligger ca 15 min från kusten och innanhavet Mar Menor. Längs Mar Menors stränder hittar ni flera trevliga byar, strandpromenader, mysiga restauranter och mycket mer. Innanhavet med sina sandstränder är badbart året om även om man inte ser många spanjorer på stranden i januari....
Här bor man också nära de två fantastiska städerna Cartagena och Murcia, båda med rötter i antiken. Massor av möjligheter till golf, vattensport, shopping och inte minst sol. Enligt WHO är detta den mest hälsosamma plats att bo på vår jord. Speciellt för den med led- och lungbesvär.
Markerna runt omkring är bördig jordbruksmark. Därför hittar ni alltid färska grönsaker och frukt i butiker och på de lokala marknaderna. Närheten till havet gör att restauranterna dagligen erbjuder färsk fisk och skaldjur.

Golfbanan ritad av Jack Nicklaus Design i halvöken-stil som mynnar ut i det omgivande landskapet. I hjärtat av resorten ligger en sjö som ger karaktär åt området. Alla bostäder i området är utspridda omkring yttre kanterna av golfbanan, vilket ger privilegiet att njuta av den böljande grönskan och fantastisk utsikt över landskapet.

Förutom golfbana med klubbhus och golfshop finns restaurant, pub och en liten supermarket samt tvättservice. Vidare, flera pooler, lekplats för de små, 24-tim bevakning mm.

Från Sverige flyger man enklast till Alicante flygplats och därifrån är det ca 40-45 min med bil ner till The Sun på fin motorväg.
Andra avstånd :
Santiago de la Ribera beach 15 mins
Los Alcazares beach 20 mins
Murcia Airport 20 mins
Murcia 25 mins
Cartagena 35 mins

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
68 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
1 050 kr/mån
Pris/m²
11 324 kr/m²
Byggår
2015

Statistik

1 293
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 789 dagar sedan, den 27 november 2015. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips