Domherrevägen 12B

Domherren, Norrtälje Se på karta

1 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
71,5 m²
Byggår
1962
Förening
BRF Domherren nr 1
Om föreningen
Avgift
2 804 kr/mån
Driftkostnad
4 680 kr/år
Pris/m²
25 105 kr/m²

Välkommen till denna trevligt planerade trerummare på Domherren. Första intrycket när man kliver in i lägenheten är en hemtrevlig och varm känsla. Boendet fördelar sig yteffektivt om kök, vardagsrum, duschrum med bekvämligheter som tvättmaskin och två sovrum.
Det finns en mycket trivsam balkong med utgång från vardagsrummet, här kan man umgås i ett ostört läge med insynsskydd. Hela lägenheten har ett fint ljusinsläpp som gör det enkelt att trivas i bostaden.

På Domherrevägen bor man i ett lugnt och barnvänligt område som ligger ostört från väg och trafik. Det finns lekpark på gården och närhet till naturen med vackra promenadstråk. Det är ca. 10 minuters gångväg tills man når centrala Norrtälje. Där finns ett stort utbud av restauranger, caféer och butiker med allt vad man önskas shoppa. Det är goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Arlanda från Norrtälje busstation. Bara 200 meter från lägenheten finns en busshållplats som tar dig till Stockholm på ca. 50 minuter. Föreningen är mycket stabil och har låga avgifter med en god ekonomi. Parkskolan ligger 2 minuter bort som har förskola och mellanstadiet. Närmsta högstadieskola är Roslagsskolan som ligger 5 minuter från bostaden.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Roslagen