Modern lägenhet vid golfbana

Estepona, Costa del Sol, Spanien

98 000 euro
LägenhetLägenhet

Lägenhet till mycket bra pris på kusten vid en golfbana av toppklass. Unikt tillfälle att köpa dessa prisvärda lägenheter direkt från banken – ett erbjudande som inte består då priset understiger aktuell byggkostnad i detta område. Ett mycket bra val för golfentusiaster då banan Valle Romano som är designad av Cabell B Robinson håller mycket hög klass och erbjuder utmanande golfspel. Lägenheterna och golfbanan ligger utmed bergssidan vilket ger en härlig utsikt ned mot havet och dalen. I det exklusiva klubbhuset finns både restaurang och bar med hänförande utsikt från terrassen.

Lägenheterna har 2 sovrum samt vardagsrum i bra storlek med utgång till terrass. Bostäderna har ljusa marmorgolv i vardagsrum och sovrum samt 2 helkaklade badrum. Köket är utrustat med kompletta köksskåp, förinstallerad spis och köksfläkt. Egen parkeringsplats ingår i samtliga priser.

Förutom ovanstående finns lägenheterna i olika utförande och med varierande storlek på terrasserna. Bilderna på lägenheten är från en möblerad visningslägenhet – bostaden säljs omöblerad.

2-sovrum, byggyta mellan 74 och 79 m2, terrass 12 m2, pris från 109 370 EUR

3-sovrum, byggyta 101 m2, terrass 12 m2, pris från 124 325 EUR

Detta natursköna område ligger bara 4700 m från småbåtshamnen i staden Estepona som har rikligt med restauranger och barer. Staden har den mäktiga bergskedjan Sierra Bermeja som fond – i den mysiga äldre stadskärnan hittar man uteserveringar bland små torg och smala gränder. Den berömda marinan Puerto Banus i Marbella med det största utbudet på Costa del Sol av nöjesliv, restauranger och exklusiva butiker når man på bara 25 min (28 km). Den som vill göra en utflykt till den dramatiska Gibraltarklippan med sin engelska kultur och tullfria handel behöver bara åka 45 km västerut.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Ägarlägenhet
Boarea
68 m²
Biarea
12 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
13 824 kr/m²
Byggår
2009

Sam Hultegård

Svenska Mäklargruppen

Telefon: 08-55 11 57 97 Kontor: 08-55 11 57 97

E-post:

Till salu från samma mäklarkontor

Statistik

2 911
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 1364 dagar sedan, den 24 april 2014. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips