Takvåning med havsutsikt Estepona

Estepona, Costa del Sol, Spanien

136 000 euro

145 000 euro -6%

LägenhetLägenhet

Bankåtertagen takvåning med utsikt mot havet – belägen vid en golfbana av toppklass och säljs nu till ett mycket fördelaktigt pris. Unikt tillfälle att köpa denna prisvärda takvåning med stora terrasser – endast ett fåtal kvar till priser från 136 000 EUR ( i genomsnitt 40% under det ursprungliga priset). Ett mycket bra val för golfentusiaster då banan Valle Romano som är designad av Cabell B Robinson håller mycket hög klass och erbjuder utmanande golfspel. Lägenheterna och golfbanan ligger utmed bergssidan vilket ger en härlig utsikt ned mot havet och dalen. I det exklusiva klubbhuset finns både restaurang och bar med hänförande utsikt från terrassen.

Dessa takvåningar har mycket generösa terrasser (66 m2) varav den nedre terrassen ansluter direkt till vardagsrummet – härifrån tar man trappan upp till den helt privata takterrassen som täcker större delen av bostadens tak. Från takterrassen har man storslagen utsikt mot havet. Lägenheten har 2 sovrum varav det ena har access till en egen terrass. Det finns 2 helkaklade badrum i modern stil samt ett kök som är utrustat med köksskåp, förinstallerad spis och köksfläkt. Dessa bostäder har ljusa marmorgolv i vardagsrum och sovrum. Lägenheten har en egen parkeringsplats under byggnaden som bekvämt ansluter med hiss upp till våningsplanet.
Bilderna på lägenheten är från en möblerad visningslägenhet – bostaden säljs omöblerad. Takvåningarna med 2 sovrum på första linjen mot golfbanan är slutsålda men det finns ett fåtal enheter på andra och tredje linjen med priser från 136 000 EUR. Dessutom finns ett fåtal takvåningar med 1 sovrum med läge på första linjen mot golfbanan och helt öppen utsikt mot golf och hav, pris från 155 000 EUR.

Detta natursköna område ligger bara 4700 m från småbåtshamnen i staden Estepona som har rikligt med restauranger och barer. Staden har den mäktiga bergskedjan Sierra Bermeja som fond – i den mysiga äldre stadskärnan hittar man uteserveringar bland små torg och smala gränder. Den berömda marinan Puerto Banus i Marbella med det största utbudet på Costa del Sol av nöjesliv, restauranger och exklusiva butiker når man på bara 25 min (28 km). Den som vill göra en utflykt till den dramatiska Gibraltarklippan med sin engelska kultur och tullfria handel behöver bara åka 45 km västerut.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Ägarlägenhet
Boarea
50 m²
Biarea
66 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
26 100 kr/m²
Byggår
2009

Sam Hultegård

Svenska Mäklargruppen

Telefon: 08-55 11 57 97 Kontor: 08-55 11 57 97

E-post:

Till salu från samma mäklarkontor

Statistik

809
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 1093 dagar sedan, den 22 januari 2015. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips