Takvåning med takterrass

Estepona, Costa del Sol, Spanien

178 225 euro

160 000 euro + 11%

LägenhetLägenhet

Takvåning till ett bra pris som är belägen vid en golfbana av toppklass. Unikt tillfälle att köpa dessa prisvärda takvåningar med stora terrasser direkt från banken – endast ett fåtal kvar till priser från 178 225 EUR vilket ligger i genomsnitt 40% under det ursprungliga priset. Ett mycket bra val för golfentusiaster då banan Valle Romano som är designad av Cabell B Robinson håller mycket hög klass och erbjuder utmanande golfspel. Lägenheterna och golfbanan ligger utmed bergssidan vilket ger en härlig utsikt ned mot havet och dalen. I det exklusiva klubbhuset finns både restaurang och bar med hänförande utsikt från terrassen.

Lägenheten har ett vardagsrum i bra storlek med direkt utgång till terrasserna. Takvåningen har en mycket generös terrass (72 m2) som går runt lägenheten på tre sidor – den ena terrassen går mot långsidan av bostaden med direkt utgång från det ena av sovrummen. Bostäderna har ljusa marmorgolv i vardagsrum och de 2 sovrummen samt 2 helkaklade badrum. Köket är utrustat med kompletta köksskåp, förinstallerad spis och köksfläkt.

Egen parkeringsplats ingår i samtliga priser. Bilderna på lägenheten är från en möblerad visningslägenhet – bostaden säljs omöblerad.

Detta natursköna område ligger bara 4700 m från småbåtshamnen i staden Estepona som har rikligt med restauranger och barer. Staden har den mäktiga bergskedjan Sierra Bermeja som fond – i den mysiga äldre stadskärnan hittar man uteserveringar bland små torg och smala gränder. Den berömda marinan Puerto Banus i Marbella med det största utbudet på Costa del Sol av nöjesliv, restauranger och exklusiva butiker når man på bara 25 min (28 km). Den som vill göra en utflykt till den dramatiska Gibraltarklippan med sin engelska kultur och tullfria handel behöver bara åka 45 km västerut.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Ägarlägenhet
Boarea
67 m²
Biarea
72 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
25 522 kr/m²
Byggår
2009

Sam Hultegård

Svenska Mäklargruppen

Telefon: 08-55 11 57 97 Kontor: 08-55 11 57 97

E-post:

Till salu från samma mäklarkontor

Statistik

856
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 1241 dagar sedan, den 24 augusti 2014. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips