Costa del Sol

Estepona, Spanien

97 000 euro
LägenhetLägenhet

Ett nyskapande koncept för Costa del Sol är dessa nya lägenheter och takvåningar som är fullt möblerade, dom ingår i ett fyrastjärnigt Condo Hotel vid en av de finaste golfanläggningarna på kusten.
Att erbjuda alla fördelar med ett hotell, en 24 timmarsreception med bagagehämtning, biluthyrning och transporter till stranden eller staden. En concierge på olika språk, tvättstuga, restaurang för att inte tala om städtjänster till ditt förfogande. Promenerar ni runt området hittar ni ett ”solarium” omgivet av anlagda trädgårdar ett gym, barnklubb, barnområde m.m. Ni kan svalka er i en av de tre poolerna, besöka den exklusiva restaurangen eller poolbaren för en förfriskning.
Allt detta inkluderar en exceptionell 18-håls golfbana med golfskola vid er tröskel. Ett fantastiskt klubbhus som har panoramautsikt över havet, bergen och golfen med sina stora fönster och terrasser. Ett perfekt ställe att bara njuta av dagen på. Använd transporttjänsten på plats för en dag på en av de vackra stränderna eller den närbelägna staden Estepona som med sina slingrande gator och gammal andalusisk charm ger er möjligheten att upptäcka en av de många gastronomiska läckerheterna i Gamla stan.
Estepona täcker 21 km av kusten, med ett urval av breda sandstränder. Du finner två EU blåstränder här som speglar både renligheten och säkerheten på stränderna och för regionen som helhet.
Dessa nyutgivna lägenheter och takvåningar på Costa del Sol erbjuder en unik investeringsmöjlighet som gör det möjligt för ägarna att använda sig av fastigheten när de vill och samtidigt erbjudas en garanterad inkomst när de inte används. Förvaltningen av fastigheten är tilldelad en särskild grupp och är fri från underhålls och nyttjandekostnader, hyror uppdateras årligen.
Tveka inte att kontakta vår mäklare Frederick Jelliff som talar Svenska enligt uppgifterna nedan. Ref.: MPN270

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
146 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
6 664 kr/m²

Statistik

1 262
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 159 dagar sedan, den 12 augusti 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips