Bostadsrättslägenhet i Gamla stan, Palma

Gamla stan, Palma, Spanien

1 220 000 euro
LägenhetLägenhet

De här utmärkta lägenheterna är belägna i en totalrenoverad byggnad med material av högsta kvalite i Gamla stan, Palma på Mallorca. För närvarande är byggnaden i en renoveringsfas och de flesta gemensamma områdena är redan reformerade.

Lyxlägenheterna med 1 sovrum, 1 badrum och en gästtoalett blandar traditionella inslag med en modern stil. Byggnaden har en typisk Mallorkinsk uteplats och kommer ha två hissar, varav en i glas. De 8 lägenheterna kommer säljas innan de renoveras för att ge framtida ägare möjligheten att bestämma distribution och material.

Priserna för lägenheterna med 1 sovrum börjar på 1.220.000 €. De är baserade på en standard av högkvalitativa bygg specifikationer, som kommer variera beroende på köparens önskemål. I priset ingår en garageplats.

Om du är intresserad av lägenheter med annan distribution, titta på dessa lägenheter med 2 sovrum och 3 sovrum.

Området och sevärdheter

Gamla stan i Palma de Mallorca blir mer och mer populärt bland unga som vill bo centralt i närheten av butiker, restauranger och barer. I och med att all typ av service finns nära till hands, är man inte lika beroende av bil som i andra områden. Det här området karaktäriseras av smala gator, borgerliga palats, kyrkor och andra medeltida byggnader.

https://www.novamallorca.com/en/property/id/711375-apartment-palma-majorca

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
212 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
51 792 kr/m²

Statistik

151
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 212 dagar sedan, den 22 juni 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Guider & Tips