Vackra birgers väg 31

Gottsunda, Uppsala Karta & restider

1 495 000 kr
LägenhetLägenhet

Välkommen till Vackra Birgers väg 31!

Här erbjuds en 3:a med två uteplatser, där en har vacker och obehindrad utsikt över grön allmänning. En välplanerad bostad med generöst tilltagna ytor i alla rum. Du välkomnas in i bostaden via en entré med bra avhängningsmöjlighet. Du når sedan bostadens möblerbara inre hall i öppen planlösning mot köket vilket ger ett luftigt och ljust intryck.

Köket erbjuder yta för matplats och ger ett vardagsrum som får vara just det, ett vardagsrum. Med flera alternativ sätter endast fantasin gränser för vad utrymmet ska användas till. Här finns plats för både stor soffgrupp och ytterligare möblemang för när gäster kommer på besök. Från vardagsrummet har du en vacker utsikt över uteplatsen och intilliggande grönområde.

Bostaden har ett sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring men det finns även möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum om så önskas! Här erbjuds nämligen ett extra rum som kan nyttjas som just sovrum, en större klädkammare eller varför inte ett kontor?

Välkommen att njuta varmare dagar på den tillhörande uteplatsen i bästa solläge (sydväst). I ogenerat läge med fantastisk utsikt är det som gjort för grillkvällar med familj och vänner. Bostaden erbjuder också en extra uteplats vid entrén där plats finns för mindre möblemang.

Här bor du i en stabil förening som erbjuder gemensamma utrymmen så som kvarterslokal och övernattningsrum vid större festligheter. Här finns även flertalet fria parkeringsplatser för föreningens gäster att nyttja vid besök.

Beläget i barnvänligt område och nära naturen är denna bostad perfekt för dig som vill bo i lugnt läge. På kort gångavstånd har du Gottsunda centrum som erbjuder god service med bland annat matbutik och shopping men också goda kommunikationer via kollektivtrafik till centrala Uppsala.

Vid intresse, vänligen kontakta ansvarig mäklare Maxim Alami på 0767-11 90 90, [email protected]!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
66 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
3 841 kr/mån
Pris/m²
22 652 kr/m²
Driftkostnad
4 400 kr/år
Byggår
1976
Räkna på boendet
  • Söndag 27 maj kl 15:30-16:00 Spara
    Välkommen på öppen visning, föranmäl dig gärna så du inte missar något!
  • Tisdag 29 maj kl 18:30-19:00 Spara
    Välkommen på öppen visning!
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Vackra birgers väg 31 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 495 000 kr
Avgift/månad
3 841 kr/mån
Driftkostnad
4 400 kr/år

Statistik

617
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 6 dagar sedan, den 18 maj 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips