Grindtorpsvägen 13

Grindtorp, Täby Karta & restider

2 950 000 kr
LägenhetLägenhet

Välplanerad 3:a om 79 m² i mycket eftertraktade Grindtorp, högst upp i huset på våning 10 med strålande utsikt över Täby. Genomgående planlösning med två stora balkonger i varsitt väderstreck, morgon respektive eftermiddag och kvällssol. Stora fönster med generösa ljusinsläpp bidrar till att bostaden alltid känns ljus och hemtrevlig oavsett årstid, ihop med de smakfulla renoveringar som gjorts har man skapat ett härligt boende för den moderna familjen där ingenting saknas.
Helt nytt kök, ny parkett, renoverat badrum och gäst wc samt nya ytskikt, inglasad balkong mm.

En stabil Brf med relativ låg belåning, de stora dyra renoveringarna har föreningen redan gjort och det finns inga planerade höjningar av avgiften. På bara några minuters gångavstånd ligger Täby C som invigdes redan 1968 och idag är en av Sveriges absolut största och mest välbesökta inomhuscentrum med ca 260 butiker, mängder med restauranger, caféer och livsmedelsbutiker,biograf, träningsanläggningar mm. I närområdet finns även fina strövområden med belysta motionsspår vid friluftsgårdarna Skavlöten, Ensta och Täby IP. I området finns även Norskogsbadet, ett omtyckt familjebad som omges av stora gräsytor för lek och bollspel. Tibblehallen med stora fotbollsplaner, bowling samt ishall finns också i närområdet.

Här erbjuds även bra kommunikationer med Roslagsbanan från Täby tar det cirka 15 minuter in till Östra Station. Dessutom finns goda bussförbindelser med områden runt om i länet, det går även buss till tunnelbanestationerna i Mörby centrum och Danderyds sjukhus. Servicelinjen, buss 961, är en lokal service riktad till äldre resenärer för en smidig resa till servicehuset, Täby Centrum, Näsby Park eller vårdcentralen.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
79 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
4 981 kr/mån
Pris/m²
37 342 kr/m²
Byggår
1962-65
Räkna på boendet
  • Måndag 20 aug kl 17:30-18:00 Spara
Visningsinformation
Svensk Fastighetsförmedling Täby

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Grindtorpsvägen 13 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 950 000 kr
Avgift/månad
4 981 kr/mån

Statistik

1 950
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 7 dagar sedan, den 12 augusti 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips