Gröndalsvägen 110

Gröndal, Stockholm Karta & restider

3 295 000 kr

3 495 000 kr -6%

LägenhetLägenhet

Varmt välkommen till denna ljusa och smakfullt renoverade gaveltrea med balkong & nyrenoverade ytskikt! Möjligt med snabbt tillträde!

Lägenheten präglas av ett gott ljusinsläpp och en gemytlig atmosfär tack vare goda fönsterpartier i gavelläge. Disponeringen av lägenheten är mycket effektiv och bjuder på sociala sällskapsytor, mycket goda förvaringsmöjligheter, sovrum med plats för dubbelsäng samt en stor balkong. Interiören håller högsta klass då hela bostaden nyligen renoverats. Samtliga ytskikt är nya och dessa utgörs av vitmålade väggar, stilfulla parkettgolv, delvis renoverat kök och stambytt kaklat badrum med golvvärme.

Stabil och välskött Brf!

Gröndal är som en småstad precis utanför tullarna. Runt husknuten finns det gott om mysiga promenadstråk och badmöjligheter i såväl Mälaren som Trekanten, med kiosk och faciliteter, där du även kan åka skridskor på vintern. En bit bort ligger Gröndals båtklubb med charmig hamnmiljö & möjlighet till båtplats. Ett stenkast från bostaden finns Sannadalsparken med klätterställning, gungor, sandlåda m.m. Utöver denna finns även ett flertal andra närliggande och välutrustade lekparker. Här finns även mataffärer, restauranger med uteservering, apotek, bibliotek, bageri, florist och mycket mer. Ett brett utbud av skolor och förskolor finns inom promenadavstånd för barn i alla åldrar. För den idrottsintresserade finns även stora Liljeholmshallarna, Vintervikens sporthall samt fotbollsplan med konstgräs. Kommunikationerna är mycket goda med ett antal bussar samt Tvärbana till bl.a. Solna och Liljeholmen. Väl i Liljeholmen finner man kompletterande bussar, t-bana, 4 mataffärer samt galleria med ca 90 butiker & en mängd övrig service.

Varmt välkommen!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
72 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
4 245 kr/mån
Pris/m²
45 764 kr/m²
Byggår
1965
Räkna på boendet
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Gröndalsvägen 110 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 295 000 kr
Avgift/månad
4 245 kr/mån

Statistik

9 061
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 29 dagar sedan, den 20 juli 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips