Afrodite Village, Tower, 2 sovrum

Güzelyurtkusten, Cypern

Pris saknas
Bostadsrätticon_brf_inactive

Fantastisk utsikt från denna 2 sovrumslägenhet på 10:de våningen nära stranden! Nyproduktion och klar under försommaren -17

Tower är en 12 våningar hög byggnad med hotell-känsla och med mycket hög exteriör och interiör finish. Byggnaden erbjuder en spektakulär utsikt över Medelhavet och den närliggande bergskedjan, är en del av Aphrodite Beachfront Resort och har sammanlagt 300 lägenheter där många är en del av uthyrningsverksamheten. De samarbetar framgångsrikt med booking.com och erbjuder fantastiska semesterupplevelser för besökare från hela världen med dess fulla utbud av faciliteter. Detta ger ägaren en möjlighet till höga hyresintäkter för deras fastighetsinvestering. Hela semesterorten har internationellt erkända lagfarter och ger förutom en sann medelhavslivsstil goda möjligheter för värdestegring av fastighetsinvesteringen.

Området ligger vid Medelhavet och lägenheterna ligger endast 200 meter från stranden och är beläget i Gaziveren på västkusten på Norra Cypern ca 8 km från Guzelyurt stad. området erbjuder en avslappnad livsstil bara en timme från Ercan internationella flygplats. Den närliggande staden Lefke är en alltmer populärt område med det nya europeiska Cittaslow -projektet som innebär mängder av studenter vid Internationella Universitet som i sin tur ger god potential för långsiktig hyresavkastning.

Skidorten Troodos är bara 60 km bort. Du kan åka skidor, surfa och simma på samma dag under vintern! Annars bara koppla av och njuta av sandstranden och medelhavets solsken och många faciliteter på plats . Uthyrningsservice, städtjänster, spa, inomhuspool, restaurang, beachbar, poolområde, Aphrodite Surf Club erbjuder olika vattensporter och andra aktiviteter för ditt välbefinnande. Här finns det du behöver för att njuta och slappna av. Gångavstånd till lokala restauranger och lokalbefolkningen.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
64 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
90 kr/mån
Byggår
2016

Statistik

170
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 280 dagar sedan, den 17 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Guider & Tips