Minervavägen 16

Häggvik, Sollentuna Karta & restider

3 200 000 kr
Kommande försäljning
BostadsrättBostadsrätt

Nu finns chansen att förvärva denna rymliga 3: a med bästa läge i huset. Lägenheten präglas av en suverän planlösning och upplevs som luftig och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger generösa sällskapsytor som är optimalt för umgänge och middagsbjudningar. I anslutning till vardagsrummet nås den stora balkongen balkongen som vetter mot syd/väst.

Häggvik är en trygg och etablerad stadshybrid där stad möter natur och kultur. Här har du nära till två sjöar och kan dagligen promenera genom en vacker och levande kulturmiljö med närhet till bland annat Edsbergs slott och slottspark. I området där vikingaskepp en gång rullades på stockar ligger nu en livlig och växande stadsmiljö. Häggvik är samtidigt en oas för dig som är sport- och friluftsintresserad. Här finns bland annat en skidbacke, en snowboardpark, en golfbana, ett nyrenoverat badhus, flera volleyboll- och tennisbanor samt en bowlinghall. Skridskor kan du åka både på Edsviken och på spolade skridskobanor.

Från centrum finns goda kommunikationer och närhet till både citylivet i Stockholm och Arlanda flygplats. Till innerstaden tar det bara 20 minuter med bil eller pendel.

Ett stenkast bort finns Norrviken där ni kan bada, paddla kanot, fiska eller åka på sköna turer antingen med skridskor eller skidor.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
88 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
4 990 kr/mån
Pris/m²
36 364 kr/m²
Räkna på boendet
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Minervavägen 16 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 200 000 kr
Avgift/månad
4 990 kr/mån

Statistik

246
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 14 dagar sedan, den 4 december 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips