Torsgatan 15A

Huskvarna - Centrum, Jönköping Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
82 m²
Balkong
Nej
Byggår
1945
Förening
BRF Drottningholm
Om föreningen
Avgift
4 481 kr/mån
Pris/m²
20 671 kr/m²
Antal besök
2 236
Dagar på Hemnet
6

När gammalt möter nytt, som här, då är det en svårslagen kombination. I grund och botten är detta en bostad med anor i fyrtiotalet som under senare år fått ett rejält ansiktslyft, alltid med ambitionen att bevara grundkänslan. Här finns en tanke bakom varje materialval i allt från blandare till beslag. Ursprungsdetaljerna finns kvar i form av generös takhöjd, vacker fiskbensparkett, plankgolv och vackra fönsterbrädor. Badrummet stambyttes och totalrenoverades 2019 vilket gör att det fortfarande är i toppskick.

Ljuset får flöda fritt genom bostaden från öst till väst, detta i kombination med den generösa takhöjden gör att du får ett hem med extra rymd. Två rymliga sovrum och generöst med sociala ytor gör att detta hem passar utmärkt för såväl paret som den mindre familjen. På den härliga balkongen, som faktiskt är ett sällsynt inslag på en bostad från tidigt 1900-tal, kan du njuta av solen under eftermiddagen samtidigt som du blickar ut över omgivande takåsar och föreningens gemensamma trädgård. Gott om förvaring i såväl garderober i bostaden samt tillhörande lägenhetsförråd, som är 2 till antalet. Föreningens trädgård står till ditt förfogande om du vill ordna en grillkväll, lika nära finns också natursköna Mjölkafållan om du är sugen på lite parkhäng.

Här bor du i ett lugnt läge där det blir enkelt att växla mellan natur och stad. Huskvarna har alla bekvämligheter i sitt utbud såsom: livsmedelsbutiker, shopping, bibliotek, restauranger, vårdcentral, apotek och träningsanläggningar. Till Jönköping finns goda kommunikationer med direktbuss från Mjölkafållan.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
MOHV Jönköping

Visningstider

  • 9
    aug
    Sön 9 aug
    Välkommen på visning! Anmäl dig på MOHV.se för information om tid.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.