Vallhöjdsvägen

Kallfors, Södertälje Karta & restider

2 895 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

På Kallfors Höjder är nu 18 av 29 lägenheter sålda. Än finns det några riktiga guldkorn kvar och byggnationen är nu i full gång. Ta en tur ut till Kallfors och titta, passa också på att besöka vårt visningshus där samtliga materialval för lägenheterna presenteras.

Kallfors Höjder är ett nytt bostadsområde som projekteras fram i vacker naturmiljö, i direkt anslutning till Kallfors gård och golfbana. Platsen har en alldeles egen karaktär uppe på en höjd med en vacker utsikt ut över golfbanan. Området i naturen tillför trivsel och harmoni samt inbjuder till en aktiv livsstil.

Alla lägenheter har stor terrass eller en stor balkong med öppen vy åt två håll. Bostäderna är ljusa, luftiga och har en öppen planlösning med fantastisk utsikt. Lägenheterna har 1, 2, 3, 4 eller 5 rum och är mellan 34-117 kvm. De större lägenheterna har två WC/D.

Till varje bostad planeras en egen carport med tillhörande kallförråd. Centralt i området planeras en samlingsplats med tillhörande lekplats (kommer bebyggas i samband med etapp 2), i närheten finns också ett utomhusgym. Det kommer även finnas tillgång till en gemensam bastu och övernattningslägenhet.
Alla gemensamma ytor ingår i ett större parklandskap som vackert och omsorgsfullt skall växa ihop med Kallfors golfbana.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
75 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
3 731 kr/mån
Pris/m²
38 600 kr/m²
Driftkostnad
3 756 kr/år
Byggår
2018
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Vallhöjdsvägen och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 895 000 kr
Avgift/månad
3 731 kr/mån
Driftkostnad
3 756 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

3 850
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 152 dagar sedan, den 19 februari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Guider & Tips