Faktorigatan 3

Kanonhusholmen, Eskilstuna Karta & restider

4 250 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Försäljning pågår! Kontakta SkandiaMäklarna för att köpa en bostadsrätt. Först till kvarn gäller. Härligt unik bostadsrätt med högt läge från marken på vån 1 och härlig balkong i västerläge med utsikt över ån. Lägenheten har stora fönster i syd/västläge. Bra planlösning med två helkaklade badrum och master bedroom med egen walk-in-closet.

Besök bostadsväljaren under fliken "Visa mer info om bostaden" för att se din bostadsrätt med placering i huset, pris och ritning. Tillträde våren 2019.

Karaktärsfulla hem
Det här är hem för dig som vill bo med det lilla extra, som gillar det karaktärsfulla med att bo i ett sekelskifteshus men ändå ha alla moderna finesser på plats som underlättar vardagen. Varierande takhöjd, synliga bjälkar, takfönster och takkupor samt små skrymslen och vrår kännetecknar några av våra nya hem i Kanonhusholmen. Välj mellan välplanerade och rymliga lägenheter om 1,5 till 4-5 rum och kök.

Bo på en ö omgiven av kultur
Oavsett vilket väderstreck du vänder dig åt andas Kanonhusholmen in stadens rika historia. På gångavstånd når du Munktellstaden, Radermachersmedjorna, Eskilstuna stadsmuseum och stadens äldsta park, Rothoffsparken. Pulsen i city når du på bara några minuter, likaså Eskilstunas nya badhus och Munktellarenan som erbjuder ett flertal fritidsaktiviteter.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
90 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
4 913 kr/mån
Pris/m²
47 222 kr/m²
Driftkostnad
3 600 kr/år
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Faktorigatan 3 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 250 000 kr
Avgift/månad
4 913 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år

Statistik

1 512
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 39 dagar sedan, den 5 oktober 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips