Brf Skärgården - lgh.nr. B:1104

Karlskrona Karta & restider

2 488 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Välkommen till Pottholmen och etapp 2! Brf Skärgården byggs som ett u-format flerbostadshus på fem våningar, med totalt 49 bostadsrätter. I föreningen ingår också två fina lokaler för verksamheter i gatuplan, vad sägs om en liten kvartersbutik eller ett mysigt café utmed kajpromenaden? Lägenheternas storlekar varierar från 1–4 rum och kök mellan 31–114 kvm och är omsorgsfullt planerade. Arkitekten har genom utformningen av huset och den smarta placeringen av lägenheterna strävat efter att ge så många utblickar mot vattnet som möjligt och skapa genomgående ljus i lägenheterna. Många av lägenheterna har fönster i flera väderstreck och alla förutom den minsta enrummaren har balkong. Några lägenheter har till och med två balkonger och i flera fall finns dessutom möjlighet att välja inglasning som tillval. Perfekt om du vill förlänga säsongen för mysiga kvällar på balkongen!

I Brf Skärgården finns något för alla - alltifrån små, yteffektiva lägenheter för ensamhushållet till största fyran med dubbla balkonger. Däremellan finns förstås många andra fina lägenheter att välja emellan. Till exempel en ovanligt rymlig tvårummare på hela 70 kvm som passar dig som vill ha gott om umgängesytor eller kanske faller du för den snygga trerummare i stället där du får en vacker smidesglasvägg som rumsavdelare, en smakfull detalj som ger bostaden en härlig karaktär. Gemensamt för lägenheterna är gott om förvaring, ofta med skjutpartier. Våtutrymmena är rymliga och de större lägenheterna har dessutom dubbla badrum. I några av bostäderna finns möjlighet att välja bort väggar, för en mer öppen planlösning. Här får du hög kvalitet på inredning och material med bland annat trägolv, helkaklade badrum, kök från HTH och vitvaror från Siemens. Söker du något extra? Både i entréplan och högst upp i huset på plan 5, har lägenheterna upp till 3 meter i takhöjd.

Låter det intressant? Varmt välkommen att boka ett möte med mäklaren för att få mer information om projektet och diskutera vilken bostad som passar just dig bäst.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
79 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
5 151 kr/mån
Pris/m²
31 494 kr/m²
Driftkostnad
7 896 kr/år
Byggår
2019-2021
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Brf Skärgården - lgh.nr. B:1104 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 488 000 kr
Avgift/månad
5 151 kr/mån
Driftkostnad
7 896 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

2 269
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 34 dagar sedan, den 17 januari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips