Borgarfjordsgatan 21B, våning 12

Kista, Stockholm Se på karta

3 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
80 m²
Förening
BRF K2 Kista Torn
Om föreningen
Avgift
4 585 kr/mån
Pris/m²
39 938 kr/m²

Välkommen att flytta in i ett hem högt uppe – allt är redan i perfekt skick! På Borgarfjordsgatan 21B i Kista ligger denna fräscha lägenhet om 80 optimalt utnyttjade kvadratmeter. En stor, modern 3:a med sociala ytor.

Här stiger du in i en rymlig, funktionell och inbjudande hall med hatthylla, klädhängare och platsbyggd garderob, och vidare in till ett rymligt, ljust och härligt vardagsrum. Köket är stort, modernt och stilrent och lägenhetens badrum är smakfullt, rymligt och fräscht. Lägenheten har en loggia som ger samma ute känsla som en inglasad balkong. Boendet erbjuder två sovrum.

Utöver lägenhetens egna kvalifikationer finns även möjligheten att nyttja tornets egna Lounge vid ingången när man väntar!

Lägenheten är lokaliserad centralt i Kista, vilket betyder i nära anslutning till kollektivtrafik och Kista Galleria. Kollektivtrafiken erbjuder både tunnelbana som tar dig till Stockholm Central på 17 min, samt bussar som åker mot Barkarby, Sollentuna, Spånga och Arlanda. Kista Galleria har allt man kan tänka sig behöva under ens vardag i form av kläder, matvaror och restauranger, samt kvällsaktiviteter så som bio, sportbar för den som gillar sport och andra aktiviteter. Välkomna till ert framtida boende

Missa inte chansen att bli inspirerade av att denna unika våning.

Varmt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta