Brynjegatan 15

Kungälv, Kungälv Karta & restider

1 650 000 kr
BostadsrättBostadsrätt

Här på trevliga Brynjegatan ligger denna trevliga lägenhet två trappor upp. Tre rum och kök är fördelade på 78 kvadratmeter som känns mycket väl utnyttjade. Här erbjuds ni ett mycket trevligt boende i en stabil förening med god ekonomi.

Här möts vi av en välplanerad och inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter med så som plats för byrå, klädhängare och hatthylla. Direkt in till höger ifrån hallen finner vi ett stort, ljust och rymligt kök med fräscha ytskikt, generösa ytor och plats för ett ordentligt matbord. Går vi istället rakt fram ifrån hallen så kommer vi in till ett rymligt, ljust och inbjudande vardagsrum med vackra tapeter och stora sällskapsytor. Ifrån vardagsrummet ligger det större sovrumet som ligger planerat i ett tyst läge mot innergården, samt där stora förvaringsmöjligheter finns i de vackra och höga garderoberna. Sista rummet ligger till vänster ifrån hallen vilket är ett trevligt gästrum med fräscha ytskikt. Ett stambyte är på gång 2018 gällande badrummet där tillvalsmöjligheter finns! Sist men inte minst har vi lägenhetens absoluta höjdpunkt - en inglasad, stor och lättmöblerad balkong med soligt sydvästläge och möjlighet att antingen avnjuta förfriskningar med vänner eller faktiskt sova en varm sommarkväll!

Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till bästa Kungälv har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Här bor man med kort promenadavstånd till kommunikationer och butiker.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
78 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
5 184 kr/mån
Pris/m²
21 154 kr/m²
Driftkostnad
3 756 kr/år
Byggår
1966
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Brynjegatan 15 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 650 000 kr
Avgift/månad
5 184 kr/mån
Driftkostnad
3 756 kr/år

Statistik

7 119
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 34 dagar sedan, den 13 november 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips