Islandsgatan 6, 5 tr

Kungsängen, Uppsala Karta & restider

2 995 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

3:a näst högst upp i huset som nås via hiss hela vägen från garage, inredd i ljusa kulörer med genomgående ekparkettgolv och vidsträckta fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus och bjuder på en slående vy över Kungsängen. Väl tilltaget vardagsrum i trevlig öppen lösning mot kök som fångar upp det fina ljussinsläppet från fönstren. Kök med matplats invid fönster, skåpinredning av ek och rejäla arbetsbänkar av grå laminat. Två sovrum invid varandra, varav det ena är lite större och nyttjas gärna som "master bedroom". Möblerbar hall med intilliggande rejäl klädkammare. Helkaklat våtutrymme med fina detaljer av mosaik i blått, badkar och installerad tvättmaskin samt torktumlare.

Man vistas gärna på den egna balkongen inunder tak som vetter i nordväst och njuter av eftermiddagssolen i kombination med den rogivande vyn över egna innergården. Här ryms både eget möblemang samt dekorativa planteringar.

Välmående bostadsrättsförening med bästa läge i Kungsängen då det enbart är ca 5-10 minuters gång till järnvägsspåren, 10-15 minuters gång till Centralstationen och ca 15 minuters gångväg till Stora torget. Stabil ekonomi då föreningen funnits ett tag och inga kommande månadsavgiftsförändringar. God extern förvaring i ett tillhörande källarförråd och smidig parkering i garage som är beläget i fastighetens källarplan. Barn leker gärna skyddat på föreningens innergård medan de vuxna njuter av lugnet och grönskan i någon av föreningens gemensamma möbelgrupper. Välkomna till ett bekvämt boende nära stadskärnan samt härliga promenader längs Fyrisån och Stadsparken.

Kungsängen eller som man förr kallade det Industristaden är det område i Uppsala som utvecklats allra mest de senaste åren, nu är de flesta fastigheter resta och innergårdarna vördnadsfullt iordninggjorda med platser för rekreation och omgivande grönska. Mitt i denna stadsdel har man bildat ett mysigt torg som ligger skyddat från trafikerade gator med ett par butiker och restauranger, denna yta agerar även mötesplats för de olika bostadsrättsföreningarna. I området finns även populär förskola, en cykel- och gångbro som knyter ihop Kungsängen och Stadsträdgården. Anna Petrus park erbjuder rekreation för vuxna och roliga lekytor för både små och stora barn. Det är även smidigt för pendlare då Kungsängen har en egen entré till Resecentrum. Kring Fyrisån finns långa, vackra promenadstråk. På Studenternas samlas sportfantaster Studenternas idrottsplats, här finns en sommararena och en vinterarena.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
77 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
3 989 kr/mån
Pris/m²
38 896 kr/m²
Driftkostnad
8 580 kr/år
Byggår
2006
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Islandsgatan 6, 5 tr och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 995 000 kr
Avgift/månad
3 989 kr/mån
Driftkostnad
8 580 kr/år

Statistik

2 705
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 23 dagar sedan, den 1 september 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips