Kungsgatan 93D

Kungsängen, Uppsala Karta & restider

3 050 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

Observera att denna lägenhet säljs till FAST PRIS och att först till kvarn principen tillämpas! Lägenheten är under byggnation och kommer vara klar för inflytt den 30 januari 2018. Säljaren har fått ändrade förutsättningar vilket föranleder försäljningen. På denna lägenhet är många tillval gjorda vilket borgar för god trivsel!

Välkommen till denna flexibla lägenhet med flera valmöjligheter! Här kan du bo i en trevlig trea med två sovrum eller i en stor luftig tvåa med extra plats för umgänge.

Du kliver in i en hall med klinker på golvet och plats för avhängning i skjutdörrsgarderob. Hallen övergår i en stor social yta med kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Stora fönster släpper in gott om ljus och det vinklade köket har bra med både arbetsyta och förvaring. Planlösningen gör att det enkelt går att förlänga matplatsen efter antalet gäster. Här finns möjlighet att förändra planlösningen genom att göra ett tillval av en vägg som ger ett mindre sovrum som ansluter till ett praktiskt förråd om fem kvadratmeter. Se planlösningen streckade linjer för alternativ.

Åt andra hållet har du en inre hall med förvaring i skjutdörrsgarderob och ingång till ett helkaklat badrum som är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå vitvarorna ligger en arbetsbänk som gör det enklare att vika tvätten. Lägenhetens största sovrum är väl tilltaget och har en hel vägg med skjutdörrsgarderober som ger en bra överblick över dina kläder. Från sovrummet kliver du ut på en balkong om hela nio kvadratmeter, som ligger i ett soligt sydvästläge.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
76 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
3 175 kr/mån
Pris/m²
40 132 kr/m²
Driftkostnad
10 620 kr/år
Byggår
2017
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Kungsgatan 93D och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 050 000 kr
Avgift/månad
3 175 kr/mån
Driftkostnad
10 620 kr/år

Statistik

1 059
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 31 dagar sedan, den 21 september 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips