Lägenhet i Mijas, Málaga

La Cala Hills,

189 000 euro
Bostadsrätticon_brf_inactive

En underbar och ljus lägenhet på första våningen med stor terrass och fantastisk utsikt över stora grönområden i det popluära området La Cala Hills som ligger bara ca 10 minuters bilväg från Fuengirola och alldeles i närheten av Mijas Golf. Området är inhägnat och det finns en vakt 24 timmar om dygnet vid infarten. Lägenheten är i mycket gott skick och säljs omöblerad så det är bara att flytta in! Till vänster från entrén ligger köket och rakt in finns det stora och ljusa vardagsrummet med utgång till terrassen. Till höger finner vi de två sovrummen varav ett har eget badrum en-suite. På den rymliga terrassen finns det gott om plats för matbord och flera stolar och huvudsovrummet har direkt utgång till den. Det här är ett tryggt och lugnt boende som passar lika bra för sommarboende som året runt. En av poolerna i området är uppvärmd.

Mijas är både en kommun och en stad i Málaga provinsen. Det är den fjärde största kommunen i provinsen vad gäller antal innevånare efter Málaga, Marbella och Velez Málaga. Staden Mijas vid sluttningen av berget Sierra Mijas är en typisk Andalusisk stad med vitkalkade hus belägen vid bergssidan på 450 meters höjd. Den andra delen av Mijas kallas för Mijas Costa och är den del av kommunen Mijas som ligger utmed Medelhavet. Mijas har 11 golfbanor däribland La Cala Golf som är den största golfanläggningen i hela Spanien med 3 magnifika 18-hålsbanor.

Fuengirola, med drygt 70 000 innevånare, är centrum för skandinaverna på Costa del Sol. Här är också slutstationen på tåget som går från Malaga och flygplatsen. Detta är också en av många anledningar varför så många av våra kunder väljer just Fuengirola. Man behöver inte ha bil. Här finns också den svenska skolan med förskola, grundskola och gymnasium samt den svenska kyrkan, skandinaviska föreningar och en mängd affärsrörelser med skandinavisk personal. Staden ligger bara 20 minuters bilväg från Malagas flygplats och har den längsta och vackraste strandpromenaden på hela Costa del Sol. Den är 8 kilometer lång med generösa gång- och cykelbanor samt hundratals restauranger. I utkanten av Fuengirola ligger Mijas golf med två 18-hålsbanor.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrätt
Boarea
92 m²
Biarea
24 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
18 489 kr/m²
Räkna på boendet

Statistik

93
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 40 dagar sedan, den 16 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips