Havsutsikt med 200 m till strand

La Cala Torrenueva, Costa del Sol, Spanien

170 000 euro
LägenhetLägenhet

Lägenhet med underbar havsutsikt som är belägen endast 200 m från stranden där man även finner den exklusiva El Oceano Beach Club med utmärkt restaurang (det finns en gångtunnel under vägen direkt från bostadsområdet till stranden). Bostadens läge mellan La Cala de Mijas och Miraflores gör det till ett utmärkt val för de som vill kunna promenera till både hav, restauranger och butiker. Byn La Cala har en genuin spansk karaktär med trevliga torg och restaurangområden utmed stranden.

Lägenheten har ett vardagsrum med öppen kökslösning – härifrån har man direkt utgång till terrassen med solig riktning mot syd och öppen utsikt mot havet. Lägenheten är uppdaterad med komplett kök. Hela lägenheten har stiliga och tåliga sandfärgade marmorgolv samt 2 helkaklade badrum.
Bostadsområdet har ett stort och härligt poolområde med tropisk trädgård som ligger precis intill bostaden.

La Cala har gott om restauranger, service och en välskött strand mitt i byn - inom bekvämt avstånd från bostaden finns det flera restauranger (500 m). En ny strandpromenad från La Cala har färdigställts som binder ihop de olika kustbyarna – så nu kan man promenera hela vägen till Riviera, Calahonda och till den trevliga marinan i Cabopino med dess restauranger och strandliv. I närheten finns flera golfbanor såsom Miraflores Golf, La Noria Golf, Calanova Golf samt Cabopino Golf. Några kilometer från byn ligger även en galoppbana vilket skapar möjligheter för de med hästintresse. Staden Fuengirola ligger bara 10 km öster om byn – åker man västerut så ligger den trevliga staden Marbella bara 18 km bort som har det bästa utbudet på Costa del Sol av nöjen, restaurangliv och butiker. Malaga flygplats nås på bara 25 min bilresa (34 km).

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Ägarlägenhet
Boarea
53 m²
Biarea
12 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
30 849 kr/m²
Byggår
1986

Sam Hultegård

Svenska Mäklargruppen

Telefon: 08-55 11 57 97 Kontor: 08-55 11 57 97

E-post:

Till salu från samma mäklarkontor

Statistik

526
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 364 dagar sedan, den 24 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips