Götaverksgatan 24

Lindholmen, Göteborg Se på karta

4 175 000 kr

4 625 000 kr -10%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
89 m²
Byggår
2018
Förening
BRF Lindholmspiren
Om föreningen
Avgift
4 934 kr/mån
Driftkostnad
5 448 kr/år
Pris/m²
46 910 kr/m²

Nytt boende på historisk varvsmark vid vattnet.
På 4:e våning med gavelläge finns här en helt ny bostad med stilrena och moderna inslag. Gavelläget ger insynsskydd och ger fint ljust. Här bor du med stadskänsla och var bostad har två balkonger mot den grönskande och mysiga gårdsdelen.

Bostaden är helt ny och klar för inflytt direkt. Rymligt härligt vardagsrum med öppet till köket. Snyggt och modernt kök samt två bra sovrum. Från vardagsrummet når du den ena balkongen och den andra nås från ett av sovrummen. Bostaden ligger lugnt mot föreningens gård och du har vy mot vattnet från det ena sovrummet. Lyxigt badrum med duschhörna samt tvättdel för klädvård.

Lindholmen är ett expansivt område med mycket goda kollektiva förbindelser, till Nordstan tar det endast 7 minuter. Lindholmen är ett nytänkande område med bland annat Karlastaden som skall byggas, nära vatten och härliga promenadstråk. Många restauranger, caféer och närbutiker finns inom promenadavstånd.

Modern förening där det bland annat finns elbilar och elcyklar att hyra direkt från garaget under huset - utan kostnad!
Skanska som byggt huset har haft högt miljötänk. Det är ett av Skanska Gröna projekt. Fasaden är av kvalitativ aluminium som smart återvunnits. Denna innovativa byggteknik sparar mängder av energi och har lett till att huset är nominerat till Plåtpriset.

- Totally new apartment on 4th floor.
Two balconies with a sea view. This is an modern, light and easy furnished apartment.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Hisingen