Mariehemsvägen 1B

Mariehem, Umeå Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
87 m²
Byggår
1966
Förening
HSB BRF Mariehem i Umeå
Om föreningen
Avgift
4 045 kr/mån
Pris/m²
19 483 kr/m²

Varmt välkommen till en social och ljus trea på Mariehemsvägen, full av charm. I denna trea finns nu chansen att skapa just ditt hem. Lägenheten är trivsam och ljus och har bra förvaringsmöjligheter och stora fönster. Här finns ett visst renoveringsbehov, men det är samtidigt en bostad som kan utvecklas till något alldeles unikt. 

Denna trea kan stoltsera med ett tidstypiskt och yteffektivt kök, ett rymligt och trivsamt vardagsrum samt två sovrum. Här finns även ett välplanerat badrum med toalett, dusch, badkar, handfat och badrumsskåp samt en liten och praktisk gästtoalett placerad intill hallen.

Brf Mariehem är en stabil och välskött förening med mycket god ekonomi.Föreningen tillhandahåller tvättstuga, hobbyrum, gästparkeringar i området. I föreningen finns även en stor övernattningslägenhet, gym samt pingisrum. Mellan huskropparna inryms en stor lummig innergård med sittgrupper, lekplats, buskar och planteringar. Föreningen har odlingslotter. I månadsavgiften om 4045 kronor ingår tv, vatten, värme och källarförråd.

Bo med ett av Mariehems trevligaste lägen – bara ett stenkast från Mariehemsängarna! Med en kortare promenad når du Gammliaområdet och inom bara några minuter är du vid Nydalasjön. Det här är ett av Umeås mest populära områden bland barnfamijer.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Umeå