Södra Strandvägen 28, 3:1702

Mjölby

2 695 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Med vattennära miljö nära Mjölbys centrum och stationsområde, uppförs Brf Svartåpromenaden 3. Moderna, bekväma bostadsrätter i 10 våningar med hiss och vacker utsikt över åns vattenspegel. Svartån har en mycket naturskön strandlinje i sitt lopp genom Mjölby som bjuder på varierande gröna miljöer. I detta unika läge finns alla förutsättningar för ett lugnt boende med närhet till centrum, restauranger, rekreation och friluftsliv.

I Brf Svartåpromenaden 3 bor du mycket bekvämt med hiss och goda parkeringsmöjligheter, antingen i carport eller på öppen parkeringsplats. Husen präglas av modern arkitektur med välplanerade ytor, goda förvaringsmöjligheter och rymliga inglasade balkonger. Bostäderna får fina ljusinsläpp som möter de vackra omgivningarna och lägenheterna mäter från yteffektiva ettor till större treor och har stora utrymmen för sällskapsliv i kök och vardagsrum. Oavsett vilken lägenhetsstorlek du väljer kan du räkna med prisvärda och genomtänkta planlösningar som fungerar i alla livets skeden. I bostaden återfinns mycket uppskattad förvaring i form av både klädkammare och stora skjutdörrsgarderober. Utöver lägenhetens förvaringsytor får du även tillgång till ett förråd i husets entréplan. Köksinredningen är rakt igenom stilren och fullutrustat med vita luckor och moderna vitvaror. Våtrummen är ljusa, rymliga och moderna. I samtliga finns tvättmaskin och torktumlare samt praktiska arbetsytor och skåp för dina saker.

Brf Svartåpromenaden ligger både stads- och naturnära. Alla former av offentlig och kommersiell service såsom butiker, bra skolor, förskolor, bibliotek och vårdcentral finns inom kort avstånd. Än närmre, på samma gata något kvarter bort, återfinns den välsorterade ICA-butiken. Söker du en lugn naturupplevelse finns, utöver Svartåns strand, en kort promenad bort även fina skogsmiljöer. Du kan nära hemmet följa årstidernas fascinerande växlingar från vårens första blommor till sommarens rika grönska och höstens vackra färger. Mjölby är en del av Östgötaregionens effektiva kommunikationsnät med utmärkta järnvägs- och vägförbindelser. Stationsområdet och dess kollektivtrafik med tåg och bussar ansluter till det nya bostadsområdet genom den närliggande gång- och cykeltunneln. Möjlighet ges till smidig arbetspendling till många närliggande städer. Lockar storstadslivets nöjen finns även Linköpings och Stockholms puls och utbud inom nära räckhåll från Mjölby.

Ett grönt, miljösmart boende har varit utgångspunkten för utformningen av Svartåpromenaden. Här får man förutsättningar för en hållbar livsstil till en låg driftskostnad. Med hållbarhet i fokus bygger vi lågenergihus som till stor del värms upp av den värme som alstras i byggnaden från människor och maskiner men även genom den infallande solinstrålningen. Krävs värmetillskott sker detta med hjälp av lokalt producerad bergvärme. Med hjälp av husets solceller på taket närproduceras även miljövänlig el till bostadsrättsföreningens gemensamma och hushållens individuella elbehov. Utöver låg energiförbrukning, lokalt producerad el och värme har du även möjlighet att påverka energianvändningen i din egen lägenhet. Genom aktiva val av rumstemperatur, el- och vattenanvändning kan sänka din energiförbrukning och därigenom bo billigare. Du betalar enbart för det du själv förbrukar då bostäderna har ett individuellt uppmätningssystem för el, värme, varm- och kallvatten.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
86 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
4 100 kr/mån
Pris/m²
31 337 kr/m²
Byggår
2019
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Södra Strandvägen 28, 3:1702 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 695 000 kr
Avgift/månad
4 100 kr/mån

Statistik

4 647
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 254 dagar sedan, den 4 december 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Guider & Tips