Fabrikörvägen 4B, 10.1101

Nacka Strand, Nacka Se på karta

5 950 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81 m²
Byggår
2018
Förening
BRF Fabrikören i Nacka
Om föreningen
Avgift
4 698 kr/mån
Pris/m²
73 457 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva fantastiska lägenheter på första parkett vid Stockholms inlopp. Välkommen till NO.4, signerat Oscar Properties.

Angivet pris är med en prissänkning om 10 % från ekonomiskt plan. Visningar kommer hållas löpande tills projektet är slutsålt.

Interiören går helt i elegant funktionalism där gränsen mellan ute och inne suddas ut. Ljusa, naturnära material som bänkskivor i kalksten, badrum kaklade i natursten och övriga ytor med brädgolv av ljuspigmenterad ek med golvvärme. Köksinredningen är exklusivt framtagen för projektet där de ljusgrå snickerierna får köket att smälta in i rummet på ett naturligt sätt

Nacka Strand erbjuder goda kommunikationer. Med mindre än 2 minuter gångväg finns tillgång till både buss och båt. Buss till stan tar ca 10 min och önskar man en mer rofylld resa kan du med ditt SL kort ta skärgårdsbåten till Nybrokajen.

Här kan du sitta och njuta av skärgårdens båtaktiviteter eller bara vila ögonen med utsikt över havet och Djurgården. Bli först att flytta in i ett lyxigt och bekvämt boende med garage, biograf, kylrum för matleveranser och övernattningslägenhet i föreningen.

Juridisk person prövas.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Nacka