Närlundavägen 10

Närlunda, Helsingborg Karta & restider

1 315 000 kr
LägenhetLägenhet

På bästa läge på Närlunda omvandlar vi en charmig 70-talsfastighet i Helsingborgstegel till moderna bostadsrätter om 3 rok. Här bor du granne med naturen – en kort promenad från ytterdörren väntar Jordbodalen med slingrande skogsstigar, ett upplyst elljusspår och ett populärt utegym.

Lägenheterna i Brf Tegelbruket är nyrenoverade och håller hög standard. De välutrustade köken är rymliga och inredningen går i klassiskt vitt. Badrummen är helkaklade och varje bostad har egen tvättmaskin och torktumlare, så du kan alltid tvätta när det passar dig.

Alla lägenheter har generösa balkonger eller rejält tilltagna uteplatser i västerläge. Från våning tre och fyra kan du njuta av härlig sundsutsikt och se solen gå ner över Öresund. Det finns gott om förvaringsmöjligheter i lägenheterna – i treorna finns dessutom en stor klädkammare – och du får även ett eget förråd i källaren.

I Brf Tegelbruket är vardagslivet enkelt. Här får du plats med allt från barnvagn till golfklubbor i hissen, och det finns boendeparkering att hyra. På Närlunda finns dessutom det viktigaste på plats – området har två förskolor, en närbutik och en vårdcentral.

Drömläge för pendlaren - här har du nära till det mesta.
Med bussen åker du till Helsingborg city och Knutpunkten på 8 minuter, och det finns fina och lättrampade cykelvägar. Väljer du att köra bil tar du dig enkelt ut på motorvägen och når Malmö och Lund på mindre än 50 minuter.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
78,5 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
4 480 kr/mån
Pris/m²
16 752 kr/m²
Byggår
1970
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Närlundavägen 10 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 315 000 kr
Avgift/månad
4 480 kr/mån

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

3 662
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 78 dagar sedan, den 3 juli 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips