Skonaregatan 4 - 1101

Norra Kajen, Sundsvall Tjänster för säljaren

2 300 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Nu finns möjlighet att förvärva havsnära bostadsrätter i bästa solläge på Norra Kajen. Moderna planlösningar, hög standard och med möjlighet till tillval. Minst en balkong, terrass eller uteplats per lägenhet. Hiss, garage och förråd för ett bekvämt boende. Skyddad innergård. Inflyttning beräknad till februari/mars 2019.

Arkitekten Anki Haasma's egna ord: I bästa läge längs Norra kajen har vi valt att placera två flerfamiljshus sammanbundna med en gemensam upphöjd gård som nås via breda trappor mot kajpromenaden. Under den upphöjda gården ligger en gemensam källarvåning som inrymmer en parkeringsplats per lägenhet samt lägenhetsförråd. Byggnadsvolymerna har tre sidor klädda med varmt mörkt tegel och mot gården utförs den fjärde sidan i ljus puts. Husen har indragna vindsvåningar beklädda med skivmaterial. De flesta lägenheter är genomgående och samtliga har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. De större lägenheterna har dubbla balkonger, en i öster och en i väster. Lägenheterna mot kajpromenaden har dessutom en balkong som går över hörn och även utnyttjar söderläget. Vindsvåningarna har ett tillhörande penthouse som kan nyttjas som sovrum eller extra vardagsrum. Utanför de generösa skjutpartierna finns en pergola som ger skydd mot sol och vind.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
73 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
4 258 kr/mån
Pris/m²
31 507 kr/m²
Räkna på boendet
Förening
BRF Haga Strand
Om föreningen

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Skonaregatan 4 - 1101 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 300 000 kr
Avgift/månad
4 258 kr/mån

Billigare och bättre boende

Om BRF Haga Strand

Registreringsår
2016
Status
Äkta förening

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

1 246
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 128 dagar sedan, den 11 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Guider & Tips