Lyxig lägenhet i Nueva Andalucia

Nueva Andalucia, Costa del Sol, Spanien

310 000 euro

252 000 euro + 23%

LägenhetLägenhet

Lyxiga lägenheter i ett exklusivt och eftersökt område till fördelaktigt pris med hänsyn till den höga standarden. Bostadsområdet erbjuder ett helt koncept av tjänster för att du ska kunna njuta av livet i Marbella – såsom anpassad service direkt till din bostad i form av ”concierge service”, biltransport till stranden och Puerto Banús, uthyrningsservice av bostaden, vinkällare, tennis, golf putting green, gym och SPA. Här kan man koppla av i lummig trädgård med vattenfall och flera pooler (varav en är uppvärmd) eller njuta av en bit mat på områdets bistro. Bostadsområdet ligger omgärdat av berg med utsikt över dalen och havet – hela området är mycket välplanerat och smälter naturligt in i den exklusiva bebyggelsen.

Läget i Nueva Andalucia är idealiskt för golfintresserade då det är omringat av erkända banor som Las Brisas (1800 m), Aloha Golf (2400 m) och Los Naranjos (2500 m) – totalt 5 banor av hög klass i Marbellas berömda golfdal. Trevliga restauranger hittar man i området Aloha Pueblo och Aloha Gardens som är en samlingspunkt för många skandinaver. Den som söker det lilla extra har bara 5 km till den berömda marinan Puerto Banús i Marbella med stort utbud av restauranger, nöjesliv, strandliv och butiker.

Lägenheternas takhöjd och generösa ytor ger en öppen och ljus känsla. Materialvalen håller hög klass rakt igenom alltifrån krämfärgade marmorgolv med fina detaljer till köks- och badrumsutrustningar av Bosch, Villaroy & Boch och Grohe. De olika lägenheterna har sin egen särprägel och finns i olika storlekar – från markplan med egen pool till takvåningar med stora terrasser.

Det finns några olika lägenheter på andrahandsmarknaden med pris från 310 000 EUR - fråga oss om tillgängliga enheter.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Ägarlägenhet
Boarea
75 m²
Biarea
30 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
39 267 kr/m²
Byggår
2012

Sam Hultegård

Svenska Mäklargruppen

Telefon: 08-55 11 57 97 Kontor: 08-55 11 57 97

E-post:

Till salu från samma mäklarkontor

Statistik

461
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 1258 dagar sedan, den 15 augusti 2014. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips