Wivalliusgatan 9

Nyby, Uppsala Karta & restider

1 750 000 kr
LägenhetLägenhet

Välkommen till Nyby och Wivalliusgatan 9. Här erbjuds du en väldisponerad tre rum och kök med väl omhändertagna ytskikt och en balkong in mot den lugna innergården. Här bor du nära omtyckta Gränby Centrum och med goda kommunikationer. Dessutom finns möjlighet till snabb inflyttning!

Lägenheten har en stor och välkomnande hall med gott om plats för avhängning och förvaring. Intill hallen finner du det helkaklade badrummet samt köket med de väl tilltagna arbetsytorna och den stora matplatsen som ligger intill ett stort fönsterparti. Vardagsrummet kan du under årets varmare månader förlänga genom att öppna upp till balkongen där du under sommaren får sol från lunchtid fram till ca kl. 20. Här har du bra översikt på innergården och de två lekplatserna som ligger alldeles utanför. De båda sovrummen ligger bra planerat i lägenheten och är utrustade med garderober.

En välmående förening med många gemensamhetsanläggningar. Här finns kvarterslokal att hyra, friskvårdslokal med gym och bastu, solarium, fem tvättstugor att nyttja, ett övernattningsrum, tennisbana, cykelförråd samt barnvagnsförråd. Förrådet som tillhör lägenheten hittar du på samma våningsplan. På innergårdarna finner ni många välutrustade lekplatser, trädgårdsgrupper, tennisbanor, fina rabatter och gott om cykelställ. Nära omtyckta och nyligen uppförda Gränby Köpstad, förskola, skola och Gränby Centrum som ständigt byggs ut med all slags handel ni kan tänka er. Bra kommunikation med bl.a. buss och den nya busslinjen nr.1 som går till stora delar av stan så som Gränbystaden, Fyrishov, Ekonomikum, Akademiska sjukhuset och IKEA. Ska du ner på stan väljer du istället linje 3 som stannar alldeles i närheten. För den bilburne finner du påfarten till E4:an enbart ett stenkast bort. Här trivs hela familjen!

Varmt välkommen på visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
76,5 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
3 428 kr/mån
Pris/m²
22 876 kr/m²
Driftkostnad
6 804 kr/år
Byggår
1974
Räkna på boendet
  • Söndag 22 jul kl 11:00-11:30 Spara
  • Måndag 23 jul kl 17:30-18:00 Spara
Visningsinformation
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala - Drottninggatan

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Wivalliusgatan 9 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 750 000 kr
Avgift/månad
3 428 kr/mån
Driftkostnad
6 804 kr/år

Statistik

1 028
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 6 dagar sedan, den 12 juli 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips