Wivalliusgatan 9

Nyby, Uppsala Karta & restider

1 895 000 kr
LägenhetLägenhet

*** FAST PRIS *** Detta innebär att bostaden säljs utan budgivning och att det är "Först-till-kvarn-principen" som gäller.

Välkommen till Nyby och Wivalliusgatan 9. Här erbjuds du en väldisponerad tre rum och kök med väl omhändertagna ytskikt och en balkong in mot den lugna innergården.
Lägenheten har en stor och välkomnande hall med gott om plats för avhängning och förvaring. Intill hallen finner du det helkaklade badrummet samt köket med de väl tilltagna arbetsytorna och den stora matplatsen som ligger intill ett stort fönsterparti. Vardagsrummet kan du under årets varmare månader förlänga genom att öppna upp till balkongen där du under sommartid får sol från ca kl 12-20. Här har du bra översikt på innergården och de två lekplatserna som ligger alldeles utanför. De båda sovrummen ligger bra planerat i lägenheten och är utrustade med garderober.

En välmående förening med många gemensamhetsanläggningar. Här finns kvarterslokal att hyra, friskvårdslokal med gym och bastu, solarium, fem tvättstugor att nyttja, ett övernattningsrum, tennisbana, cykelförråd samt barnvagnsförråd. På innergårdarna finner ni många välutrustade lekplatser, trädgårdsgrupper, tennisbanor, fina rabatter och gott om cykelställ. Nära omtyckta och nyligen uppförda Gränby Köpstad, förskola, skola och Gränby Centrum som ständigt byggs ut med all slags handel ni kan tänka er. Bra kommunikation med bl.a. buss och den nya busslinjen nr.1 som går till stora delar av stan så som Gränbystaden, Fyrishov, Ekonomikum, Akademiska sjukhuset och IKEA. För den bilburne finner du påfarten till E4:an enbart ett stenkast bort. Här trivs hela familjen!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
76,5 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
3 428 kr/mån
Pris/m²
24 771 kr/m²
Driftkostnad
6 804 kr/år
Byggår
1974
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Wivalliusgatan 9 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 895 000 kr
Avgift/månad
3 428 kr/mån
Driftkostnad
6 804 kr/år

Statistik

1 183
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 18 dagar sedan, den 9 maj 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips