Södra Grev Rosengatan 56 B

Alnängarna, Örebro Karta & restider

3 195 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

NYPRODUKTION AV SENIORGÅRDEN.
I ett fantastiskt läge vid Svartån och slussen uppför Seniorgården 42 ljusa bostäder med balkong eller uteplats vänd mot ån.
En fantastisk bostadsrättsförening för dig som är 55+!

En väl genomtänkt 3:a med dubbla och generösa uteplatser i två väderstreck samt en inglasad loggia. Ett L-format kök med plats för matbord och ett rymligt vardagsrum med utgång till uteplats. Mellan kök och vardagsrum är det en låg bänkskiva för att skapa trevliga sociala ytor och gemenskap. De 2 sovrummen har fint ljusinsläpp från fönstrena och varsin klädkammare. Badrum med tvättmaskin och torktumlare.

I ett utav Örebros bästa lägen finner ni här många utflyktsmål i närområdet och endast 10 minuter till Örebros stadskärna, med både bra bussförbindelser och cykelvägar!

Varmt välkomna att höra av er för mer information!

Läs mer om bostaden på Seniorgårdens projektsida:
https://www.seniorgarden.se/bostader/sok-bostad/orebro/orebro/alnangarna/slussparken/bostader-och-priser/21001-sodra-grev-rosengatan-56b-orebro/

TRYGGT KÖP
Ditt bostadsköp blir ett säkert beslut med Seniorgårdens trygghetspaket, som vi erbjuder alla våra köpare. En del av trygghetspaketet får du ta del av redan innan du skriver på ditt avtal. Den ekonomiska plan vi tar fram för bostadsrättsföreningen granskas av intygsgivare som auktoriserats av Boverket. De intygar att planen vilar på tillförlitliga grunder. Med ett långsiktigt perspektiv på ekonomin i våra föreningar ser vi till att redan i den ekonomiska planen ta höjd för eventuella förändringar i bostadsekonomin. Dessutom tar Seniorgården ansvar för eventuella osålda bostäder i din förening vid tillträdet, och köper tillbaka dessa så att föreningen skyddas från minskade intäkter.

I trygghetspaketet ingår också skydd för dig personligen när det är dags att byta bostad. Om försäljningen av din befintliga bostad drar ut på tiden när tillträdet närmar sig, kan du ansöka om att få skjuta upp din tillträdesdag i upp till tre månader så att du får mer tid på dig. Vi erbjuder också ett skydd mot dubbel boendekostnad. I upp till sex månader efter ditt tillträde kan du efter prövning få ersättning för din tidigare bostads kostnader om den inte har blivit såld.
Läs mer om Seniorgårdens trygghetspaket:
https://www.seniorgarden.se/bostader/att-kopa-nytt/trygghetspaket/

DINA BOFÖRMÅNER I SENIORGÅRDEN
Det är enkelt att flytta in och trivas i en bostad från Seniorgården. Via utvalda leverantörer stöttar vi dig hela vägen. I samband med flytten, när du bor i din bostad och när du vill unna dig det där lilla extra. Vi kallar det Boförmåner och det är tjänster som du själv väljer att köpa till när och om du vill.
Seniorgårdens Boförmåner är utvalda tjänster som du själv väljer om du vill köpa. Från praktiska tjänster som städning till det där lilla extra som semesterbostad. Utbudet varierar över landet och utvecklas i takt med att nya möjligheter uppstår. Tanken är att det alltid ska var enkelt att flytta till och trivas i våra bostäder. Läs mer om Seniorgårdens boförmåner här: https://www.seniorgarden.se/boformaner/boformaner/

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
95 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
5 183 kr/mån
Pris/m²
33 632 kr/m²
Byggår
2019
Räkna på boendet
  • Måndag 24 sep kl 17:00-17:30 Spara
    Öppen visning i visningslägenhet på Södra Grev Rosengatan 60A, uppgång 3, 1 tr!
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Södra Grev Rosengatan 56 B och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 195 000 kr
Avgift/månad
5 183 kr/mån

Statistik

668
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 11 dagar sedan, den 11 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips